MOD İstanbul Fiyatları ve Proje Detayları

Hem Belgrad Ormanı’nın temiz havası ve harika manzarasıyla uyanmak hem de şehir merkezine yakın mı olmak istiyorsunuz? Modunuzu değiştirecek bir şeye ihtiyacınız var. O da MOD İstanbul…
MOD İstanbul Fiyatları ve Proje Detayları

Daha önce sizlere buradaki linkte Emlak Konut Kampanya ve Projelerinden bahsetmiştik. Bu içeriğimizde ise size MOD İstanbul'u anlatacağız.

MOD İstanbul, birçok ulaşım imkanıyla istediğiniz her yere kısa bir sürede rahatça varabileceğiniz ve aynı zamanda şehir gürültüsünden uzakta Belgrad Ormanı’nın derinliklerinde doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz harika bir yer.

Bu şık projeyi daha detaylı incelemek isterseniz;

LOKASYON

modistanbul-001.png

MOD İstanbul projesi, Taksim ve Mecidiyeköy gibi İstanbul’un hem yaşam hem iş merkezi olan semtlere yalnızca 6 kilometrelik bir mesafede bulunuyor. Yine Maslak, Levent ve Beşiktaş gibi merkezi yerlere de çok kısa bir sürede ulaşabilmenin keyfini yaşamak için tam bir fırsat.


ULAŞIM

modistanbul-002.png

MOD İstanbul birçok ulaşım avantajına sahip çünkü konum olarak İstanbul’daki ana yolların kesiştiği bir yerde bulunuyor. 2018’de hizmete başlayacak olan Kabataş-Mahmutbey metro hattı güzergahında bulunan Kağıthane durağı ve 2019’da hizmete girmesiyle evinize yalnızca 5 dakika uzaklıkta bulunacak olan Seyrantepe-Kağıthane Alibeyköy metro hattı güzergahında yer alan Hamidiye durağı en sık kullanacağınız ulaşım araçlarınızdan olacak. Kağıthane girişinin sağladığı kolaylıkla Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline kısa sürede ulaşarak şehrin merkezine varacaksınız. Şehrin ana arterlerine olan bağlantısı sayesinde FSM Köprüsü, Hasdal-Kemerburgaz yolu ve Kuzey Marmara Otoyolu üzerinden 3. Havalimanı’na da çok kısa bir sürede ulaşmış olacaksınız. İstanbul’un mega projesi olacak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli de cabası…


MİMARİ

MOD İstanbul projesi, her detayında konfor düşünülerek tasarlanmıştır. 12 kat ve 3 bloktan oluşan muhteşem projede “insan odaklı” yaşam ön plana alınmıştır.

modistanbul.png

Kullanılan doğal malzemeler ve en alt kottan bile görülebilen Belgrad Ormanı manzarası doğayla iç içe olmayı sağlar.

modistanbul.jpg

Mimar Nüzhet Albayrak tarafından, tercih edilen peyzaj alanları ve kat bahçeleri sayesinde doğal yaşam ortamının yaratılması amaçlanmıştır.

modistanbul-001.jpg

1+1, 2+1 ve 3+1 blokları ayrı şekilde kullanıcıların yapısına göre oluşturulan MOD İstanbul, boy camlar ve kayar sistemli ahşap panelleriyle kaliteli yaşam sunmaktadır. Projede kullanılan birinci sınıf malzemeler ve güvenli temel üzerinde yapılaşma daima ön planda tutulmuştur.


AKILLI SİSTEM

Daha konforlu bir hayatın anahtarını elinize veren akıllı sistem sayesinde uzaktan yönetim sağlayabilecek, evinizi oturduğunuz yerden yönetebileceksiniz. Kışın eve girmeden önce sıcaklığı yükseltebilir, yazın ise klimaları çalıştırarak bunaltıcı sıcağa maruz kalmadan keyifle oturabilirsiniz.

modistanbul-002.jpg

Sabahın ilk ışıklarından faydalanmak için perdelerin kendi kendine açılması, akşamları ise tek tek kapanması… Sizin yerinize bunu yapabilen bir eve sahip olmak kesinlikle hayatınızı kolaylaştıracak.


SOSYAL YAŞAM

Metro Grossmarket, Axis AVM, Bauhaus, Mediamarkt, Cevahir, Metrocity ve Kanyon vakit geçirebileceğiniz alışveriş merkezlerinin başında geliyor.

MOD İstanbul ayrıca Haliç Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü, Beykent Üniversitesi, İTÜ, Boğaziçi Üniversitesi gibi üniversiteler ve Haliç Koleji, Özel Sadabad Koleji ve Era Koleji gibi eğitim kurumlarıyla da buluşmanıza olanak sağlıyor.

Kağıthane Devlet Hastanesi, Sadabad Tıp Merkezi, Hastane Derindere, Florence Nightingale, Hospitalium Medical Group Çağlayan, Özel Levent Hastanesi ve Anadolu Polikliniği Çeliktepe ise 7/24 size hizmet verecek yakın hastaneler arasında yer alıyor.

modistanbul-003.png


İLETİŞİM

Adres: Hamidiye Mah. Osmangazi Cad. No. 11 Kağıthane/İstanbul

Tel: +90 212 294 02 02

Fax: +90 212 294 02 04

Mail: [email protected]


KAMPANYA

  • % 10 İndirim
  • 25 Bin TL Peşinat
  • Ocak 2019’a Kadar – Başka Ödeme Yok
  • Haziran 2018’da Teslim

FİYATLAR

1+1 DAİRE FİYATLARI

  • Metrekare: 71,23-103,41
  • Liste Fiyatı: 540.750
  • %10 İndirimli Fiyat: 486.675

2+1 DAİRE FİYATLARI

  • Metrekare: 117,82-163,06
  • Liste Fiyatı: 926.850
  • %10 İndirimli Fiyatı: 834.165

3+1 DAİRE FİYATLARI

  • Metrekare: 138,04-200,78
  • Liste Fiyatı: 1.103.250
  • %10 İndirimli Fiyat: 992.925

Emaare Square Projesini ise buradaki linkte inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum