Netflix Mirage Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in gizem türünde en sevilen yapımlarından biri olan Mirage filmi hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte muhteşem senaryosu ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla öne çıkan Mirage film hakkında bilgiler...
Netflix Mirage Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Gizem Dolu Efsanevi Filmi Mirage Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İsyanpol yapımı Netflix orijinal içeriği Mirage filminin asıl adı Durante la Tormenta olup Türkçeye Fırtına Anı olarak geçmiştir. Gizem, bilim kurgu, gerilim ve dram dolu senaryosuyla dikkat çeken bilim kurgu filmleri arasında yer alan Mirage filmi hakkında bilinmesi gerekenleri bu inceleme film içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen Netflix filmleri arasında yer alan Mirage filmi eleştirmenlerden de tam not almayı başarmıştır. İşte Netflix’in en iyi filmlerinden biri olan Mirage hakkında izleyici yorumları ve bilinmesi gerekenler…


1. Oriol Paulo tarafından yönetmenliği yapılan efsanevi filmin senaryosunu da yine Oriol Paulo ve Lara Sendim tarafından kaleme alınmıştır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Adriana Ugarte, Chino Darin ve Alvaro Morte yer almıştır.

Netflix


2. Gizem ve gerilim dolu filmde Vera Roy ve David Ortiz adlı genç çiftin yeni taşındıkları evde henüz ilk günlerini geçirirken başlayan büyük bir fırtına ile gelişen fantastik olayları izliyoruz.

Netflix


3. Genç bir hemşire olan Vera yeni taşındıkları evin çatı katında bir televizyon ve kameralar bulur. Dışarıda etkisini gösteren büyük fırtına hala devam ederken genç kadın 25 yıl önce aynı evde yaşayan ve yine bir fırtına da hayatını kaybeden Nico Lasarte ile Fantastik bir şekilde iletişim kurar.

NEtflix


4. Hiç düşünmeden küçük çocuğu ölümden kurtaran genç kadın farkında olmadan zamanın da dengesini bozmuştur. Uyandığında ise tüm sevdikleri kaybettiğini fark eder. Yaptığı gizemli yolculuk sebebiyle tüm insanlığın kaderini değiştiren genç kadın şimdi ise geri dönebilmenin yolunu aramaktadır.

Netflix


5. Ancak geri dönebilmenin yolunu bulması için sadece 72 saati vardır çünkü fırtına 3 gün sonra sona erecek ve fırtına bitmeden her şeyi düzeltmelidir. Bu süreçte Vera’ya yardım edebilecek tek kişi ise Müfettiş Leyra’dır.

Netflix


6. 2 saatlik uzunca bir film olan Fırtına Anı hiç sıkılmadan keyifle izleyebileceğiniz bir filmdir. Olayların kurgusu senaryonun muhteşemliği ve oyuncuların eşsiz performansı izleyicilerini ekran başına adeta kilitliyor.

NEtflix


7. Filmde dram ve polisiye sahnelerini izlerken adeta içerisinde kayboluyorsunuz. Bunun yanı sıra gizem dolu sahnelerde de muhteşem oyunculuk performansları sayesinde şimdi ne olacak? sorusunu bolca soracaksınız.

Netflix


8. IMDb’de 7.4’lük yüksek puan ile kaliteli bir film olduğunu gösteren Mirage filmi mutlaka izlenmesi gereken Netflix Orijinal yapımı içeriklerden biridir.

Netflix


Netflix’in En iyi Filmlerinden Biri Olan Mirage Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Mirage dizisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimizde film hakkında en net fikirlere sahip olmanız için izleyici yorumlarını mutlaka okumalısınız.

İzleyici 1:

Şu ev günlerinde bir sürü başarısız denemeden sonra "iyi ki izlemişim" dedirten filmlerden biri oldu. Çok başarılı ve sürükleyici. Üstelik konusu karışık olduğu halde havada kalan soru bırakmıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyor. Tavsiye edilir.


İzleyici 2:

İzlemediğim gerilim veya korku filmi bulmaya uğraşırken denk geldiğim film. Hem çok iyi bir gerilimle hem çok iyi bir aşk filmiyle, hem çok iyi bir kurguyla karşılaştım sayesinde. Bittiği anda tekrar izlememek için durup nefes aldım, o kadar iyi geldi bana. 


İzleyici 3:

Atmosferinden ve yarattığı o gerilim havasından Oriol Paulo filmi olduğunu anlamıştım. Zira tesadüfen, kimin yazıp yönettiğini bilmeden izlemeye başlamıştım. Oriol abinin filmleri malesef ikinci kez izlenmiyor, hatta ben yarısında tüm olayı çaktığım için benim için sürprizi de kalmıyor. Fakat filmleri tek kullanımlık olsa da seyir zevki yüksek, böyle de kendine özgü bir yazar/yönetmendir.


İzleyici 4:

Bugün izleme fırsatı bulduğum ve beğendiğim İspanyol filmi. Anlatımı sade, akıcı, sürükleyici ve tempo hiç düşmüyor. Film tüm soruları çözerek, hiçbir noktayı havada bırakmayarak çemberini tamamlıyor.


İzleyici 5:

Güzel bir İspanyol filmi. Filmin ilerleyişi sade ve akıcı. Senaryoda birtakım mantık hataları yaşansa da film kendini izlettiriyor. Olayların büyük kısmında neler olacağını tahmin edebilmenize rağmen yönetmenin hikayeyi anlatım biçimi çok başarılı. Oyuncular tanıdık yüzler. İspanyol filmi severler bu filmi mutlaka beğenecektir.


İzleyici 6:

Yine çok fazla beğendiğim bir İspanyol filmi. İspanyolca öğrenmek için daha bir hevesleniyorum adamların filmlerini izleyince. 'oha dedirten filmler' cinsinden çok fazla film bulunabiliyor İspanyol sinemasında deneyimlerime göre. Kesinlikle izleyin.


İzleyici 7:

Bugüne kadar izlediğim en iyi üç film arasına rahatlıkla girer. Enfes bir seyir zevki aldım. Zaman yolculuğu temalı filmlere uzak olanların dikkatli bir biçimde seyretmesinde fayda var aksi takdirde kafanız karışabilir.


İzleyici 8:

Beğenme sebebim şu: akıl oyunlarıyla bizi oradan oraya sürükleyen, zihnimizi yoran, olay örgüsünü labirente çeviren onlarca dizi film var piyasada. Ama birçoğu toparlayamıyor, bazı noktaları hep ucu açık bırakıyor, bittiğinde size hayal kırıklığı kalıyor, aceleyle yapılmış finaller kalıyor.


İzleyici 9:

Gizem-gerilim türü film sevenler, paralel evren konusuna ilgi duyanların beğenerek izleyeceklerini tahmin ediyorum. Film sıkmıyor, akıp gidiyor. Tavsiye ederim.


İzleyici 10:

Son birkaç senedir izlediğim İspanyol yapımı filmlerin kalitesi filmi izlemem için en büyük motivasyon kaynağım oldu ve ne mutlu ki bu filmi de tıpkı diğer filmler gibi beğendim. Filmin beni şaşırtan özelliği ise beklentimin çok üstünde bir hikaye anlatımına sahip olmasıydı. 


Netflix Orijinal Yapımı Fantastik Film Mirage’nin Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Netflix’in gizem ve gerilim dolu filmi Mirage’de rol alan aktörler hakkında bilgileri ve karakter analizlerini sizlere sunuyoruz. İşte film karakterleri ve oyuncuları…

Adriana Ugarte – Vera Roy

Netflix

İspanyol sinemasının başarılı aktörlerinden Adriana Ugarte Mirage filminin başrolünde yer almış olup ortaya mükemmel bir oyunculuk performansı koymuştur.  Dram ve gerilim sahnelerinde izleyicileri kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Adriana Ugarte filmde Vera Roy karakterine hayat vermiştir.  


Chino Darin – Inspector Leyra

Netflix

Genç bir aktör olan Chino Darin rol aldığı filmlerde gösterdiği üstün performanslarla İspanyol sinemasında tanınmıştır. Chino Darin Mirage filminde Inspector Leyra karakterine hayat vermiştir. Leyra ise filmde Vera karakterinin yaptığı hataları düzeltmesinde yardımcı olan kişidir.


Alvaro Morte – David Ortiz  

Netflix

La Casa de Papel dizisinin Profesörü ünlü aktör Alvaro Morte Mirage filminde rol almış olup David Ortiz karakterine hayat vermiştir. Vera karakterinin eşi rolündeki David Ortiz filmde pek te görünmese de rol aldığı sahnelerde farkını ortaya koymuştur.       

Önerilen İçerik: Fleabag Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum