Miraç Kandili Bugün İhya Ediliyor

Üç ayların başlamasıyla birlikte kandillerin hangi gün olduğuna dair sorular sorulmaya başlandı. Huzur bulduğumuz bu günlerin ne zaman olduğunu bilerek önceden hazırlıklarımızı bu yönde yapabiliriz. Miraç kandili bugün ihya ediliyor.
Miraç Kandili Bugün İhya Ediliyor

Üç ayların içerisinde yer alan ve Müslümanlar için oldukça önemli ibadet günlerinden biri olan Miraç Kandili hangi güne denk geliyor? İbadetlerine yön vermek isteyenler 2017 Miraç Kandili'nin hangi günde olduğunu merak ediyor. Peki duaların ve ibadetlerin bollaşacağı, İslam ümmetinin hep birlikte coşkuyla içinde karşılayacağı, işlenen sevapların katlanacağı mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili'ne kaç gün kaldı? Kandil Nisan ayının kaçıncı gününe denk geliyor? İşte Miraç Kandili'ni ibadetlerle geçirmek isteyenler için 2017’de olan bütün kandil tarihleri;

MİRAÇ KANDİLİ NE ZAMAN?

Müslümanlar için önemli günlerin başında gelen Miraç Kandili, 23 Nisan 2017 Pazar günü (bugün) ve gecesi ihya edilecektir. Üç ayların içerisinde yer alan, önemli bir gün olan Miraç Kandili milyonlarca kişi tarafından ibadetlerle karşılanacak. Yarın eller semaya açılacak, en içten dualar yapılacak. Bu mübarek günü faziletli geçirmek için ibadetlerinizi eksiksiz yapmaya çalışın. 

miraç kandili

BERAT KANDİLİ VE MEVLİD KANDİLİ NE ZAMAN?

Berat Kandili 10 Mayıs 2017 tarihine denk geliyor.

Mevlid Kandili ise 30 Kasım 2017 tarihinde ihya edilecektir.

2017 Yılı Ramazan Ayı Ne Zaman? 

Bu sene Ramazan (Oruç) ayı 26 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 24 Haziran Cumartesi günü sona erecek. Bereketin bollaşacağı bu manevi ayda yapılan ibadetlerin de hükmü bir o kadar artacak. Manevi değeri olan bu günleri en iyi şekilde değerlendirmeyi yüce Rab’imiz bizlere ihsan etsin.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.