Milan Mitroviç Kimdir

Milan Mitroviç, 2 Temmuz 1988’de Sırbistan’ın Prokuplje kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defansif pozisyonda görev alan futbolcudur.
Milan Mitroviç Kimdir

Milan Mitroviç Biyografisi

Milan Mitroviç’in Kulüp Kariyeri

Milan Mitroviç, futbola yaşantısına 2002 yılında Zemun Futbol Kulübü’nün alt yapısında başladı. 4 sene boyunca forma giydiği takımda teknik heyet tarafından beğenilip 2010 yılında A takıma yükseltildi. 2006-2007 sezonun sonunda A takımda çok fazla forma şansı yakalayamadı ve bu gerekçe gösterilerek 2007 yılında Mulitunac Zemun’a kendisini geliştirmesi için kiralık gönderildi. Sezon sonunda Zemun’a geri dönen Sırp futbolcu, 2010 yılına kadar burada mücadele verdi ve toplamda 100 maçta yer aldı.

milan mitroviç mersin idmanyurdu

2010 yılında Rad Belgrad takımına transfer oldu. 2 sezon da burada 61 maçta yer aldıktan sonra 2013 yılında Türkiye’ye yöneldi ve Mersin İdmanyurduspor ile görüşmelere başladı. İki tarafın da anlaşması sonucunda bonservissiz şekilde transfer oldu. 3 sezon boyunca Mersin İ.Y takımı ile 83 maçta sahne alıp 6 kez fileleri havalandırdı. Milan Mitroviç, 2015-2016 sezonu da Mersin İ.Y forması altında girdi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.