Michail Antonio Kimdir

Michail Antonio, 28 Mart 1990’da İngiltere’nin Londra kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Michail Antonio Kimdir

Michail Antonio’nun Kulüp Kariyeri

Michail Antonio, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında Tooting & Mitcham United takımının alt yapısında başladı. 5 seneye yakın bir süre burada oynayan futbolcu, 2007 yılında dönemin teknik direktörü tarafından As takıma davet edildi. Bir sene boyunca formasını giydiği takımı ile 45 maça çıkıp 33 gol attı.

Oynadığı oyun ile Reading’e transfer oldu. İlk sezonunda takımda çok fazla forma şansı elde edemedi ve kendisini geliştirmesi için Tooting & Mitcham United, Cheltenham Town, Southampton, Colchester ve Sheffield Wednesday takımlarında kiralık oynadı.

michail antonio sheffield wednesday

2012 yılında son kiralık oynadığı takım olan Sheffield Wednesday’a transfer oldu. 2 sezon formasını giydiği takımı ile 63 maça çıkıp 12 kez fileleri havalandırdı.

2014 yılında Nottingham Forest’e 1,9 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. 1,5 sezon mücadele verdiği takımda 50 maça çıkıp 16 gol attı.

Her geçen zaman üstüne koyarak ilerleyen futbolcu, 2015 yılında Premier Lig’in köklü ekiplerinden West Ham United ile görüşmelere başladı.

Michail Antonio’un Başarıları

Reading

  • İngiltere Championship: 2011-12

Southampton

  • Football League Trophy: 2009-10

Bireysel Başarıları

  • Yılın Nottingham Forest Oyuncusu: 2014-15

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.