Michael Hector Kimdir

Michael Hector, 19 Temmuz 1992’de İngiltere’nin East Ham kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Jamaika Milli Takımı’nda defans pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Michael Hector Kimdir

Michael Hector Biyografisi

Michael Hector’un Kulüp Kariyeri

Michael Hector, futbol kariyerine ilk olarak Milwall kulübünün alt yapısında başladı ve ardından gelen yıllarda sırasıyla Thurrock ve Reading takımlarında yer aldı. Reading takımında bir sene genç takımlarda yer aldıktan sonra 2009 yılında as takıma yükseltildi ve bu sayede profesyonel kariyerine başladı.

As takıma dahil olduktan sonra kendisini geliştirmesi için birçok takıma kiralık gönderildi. İlk olarak 2009 yılında Bracnell Town’da forma giyerken, sonraki yollarda sırasıyla Diddoct Town, Oxford City, Horsham, Dundalk ve Barnet takımlarında kiralık oynadı. Barnett takımında kiralık kaldığı sürede 27 maça çıkıp 2 gol atarak yıldızını parlatmayı başardı ve bir nevi isminden söz ettirdi.

michael hector reading

Sezon sonunda buradan ayrıldı ve Reading tarafından genç yaşlarda olması sebebiyle tekrardan kiralık gönderilmeye başlandı. 2015-2016 sezonuna kadar kariyerine kiralık olarak devam ederken bu sezonun başında İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Chelsea’ya 5,4 Milyon Euro’ya kiralık gönderildi. Büyük bir sıçrama gerçekleştiren Michael Hector, aynı sezon içerisinde Reading’e tekrardan kiralık olarak geri döndü. Kariyerine 2015-2016 sezonu itibariyle Reading takımında kiralık olarak devam etmektedir.

Michael Hector’un Milli Takım Kariyeri

Michael Hector, Jamaika Milli Takımı’nda milli formayı ilk kez 2015 yılında giymeye başladı. Burada kariyeri boyunca 6 maça çıkma fırsatını yakaldı. Milli takım ile kariyerinde ilk turnuvasına Copa America’da katıldı.

Michael Hector’un Başarıları

Barnet

Sezonun En İyi Genç Oyuncusu: 2011–12

Jamaika

CONCACAF Altın Kupası İkincilik:2015

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.