Gümüş Kolye Modelleri Mia Vento’da

Mia Vento, 925 ayar özel tasarım gümüş ürünlerinde altın ve pırlanta işçiliği yaparak yüzlerce farklı özel tasarım takı modeli sunuyor.
Gümüş Kolye Modelleri Mia Vento’da

Mia Vento, 925 ayar özel tasarım gümüş ürünlerinde altın ve pırlanta işçiliği yaparak yüzlerce farklı özel tasarım takı modeli sunuyor. Bu özelliğiyle dünya markası olmaya aday Türk markalarından birisi olarak karşımıza çıkmakta.

Marka ve firma, İstanbul Mia La Vento Elmas Pırlanta Altın ve Gümüş Takı Tasarım San. Tic. Ltd. Şti. işletmesi olarak kayıtlı. Gümüş kolye modellerinin yanı sıra kolye, bileklik, yüzük gibi çok geniş bir özel tasarım takı koleksiyonuna sahip olan firma, kendi web sitesinin yanı sıra sosyal ağlarda da var olarak müşterilerine ulaşıyor.

Başarılı tasarımlarıyla dikkat çeken firma, yaptığı işe çok önem veriyor ve bunu çalışmalarıyla belli ediyor. Amaçlarının ülkemizdeki takı tasarım sektörünün çehresini değiştirmek olması da oldukça dikkat çekiyor.  Gümüş takı tasarımlarının tamamını 2 yıllık garanti süresiyle beğenilere sunan firma, neredeyse yarım asırlık kuyumculuk tecrübesini müşteri memnuniyeti ilkesini ilk sıraya koyarak takipçilerine hizmet veriyor.

Mia Vento Gümüş Kolye Modelleri

Mia Vento Sosyal Medya Hesapları ve Gümüş Kolye Modelleri

Mia Vento, altın ve pırlanta ustalarının yetenekli ve tecrübeli ellerinden çıkmış olan gümüş kolye modellerini ve elbette yine özel tasarım olan yüzük, küpe, üçlü set gibi modellerini kendi web sitesinde paylaşıyor. Web sitesinin yanı sıra Facebook, Instagram gibi sosyal medya ağları üzerinde açtığı resmi hesaplarında da tüm ürünlerini sergiliyor.

Bir örnek olarak, firmanın resmi hesabı olarak açılan yani MiaVento Gümüş Resmi Hesabı olarak sunulan https://www.instagram.com/miavento/ adresinde tüm özel tasarım takı ürünlerine ulaşabiliyor ve onları inceleyebiliyorsunuz. Bu sayfada firmanın üretmiş olduğu effective diamond, yüzük, kolye, küpe, bileklik, mini set, Trabzon hasır set, su yolu set özel tasarım ürünlerini görebiliyorsunuz. Gümüş kolye modellerini ve firmanın diğer ürünlerini kendi web sitelerinden incelemek isterseniz instagram veya facebook sayfalarında yönlendirmeleri takip ederek firmanın kendi web sitesine ulaşabilirsiniz.

Mia Vento Gümüş Kolye Modelleri

Mia Vento Gümüş Kolye Fiyatları

Mia Vento tarafından sunulan ve sosyal medya hesaplarından veya kendi web sitelerinden incelenebilen gümüş kolye modelleri ve diğer tüm ürünler oldukça uygun fiyatlarla dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Örneğin oldukça başarılı bir tasarım olan ve altın işçilik kullanılarak 925 ayar gümüşten üretilen Mistik Topaz Damla Kolye modeli sadece 49.90TL olarak satışa sunuluyor. Kaplaması Rosegold Renk Kaplama olan bu model, birçok insanın bütçesine uygun bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Firmanın sitesinde sayıları 1000’i bulan gümüş kolye modelleri var. Bunların en yüksek fiyatlıları ise 450 TL civarında bulunuyor. Sayfaya girdiğinizde 40 TL ile 450 TL aralığında yüzlerce farklı özel tasarım kolye modeli sizi bekliyor. Bu modeller arasından bir ürün seçmekte asla zorlanmayacaksınız. Mia Vento gümüş kolye modellerinde oldukça fazla çeşit sunmaktadır.

Mia Vento Gümüş Kolye Modelleri

En yüksek fiyatlı modellerden birisi ‘’Gökkuşağı Full Taşlı Oval Gümüş Kolye’’’ modeli, 925 ayar gümüş üzerine yuvarlak pırlanta kesim taş ve mikron rosegold kaplama teknikleri kullanarak harika bir işçilikle üretilmiştir. Özel kutusunun yanı sıra dilerseniz hediye çantası ve notu ile de teslim edilebilen kolyenin bakımını da yine firma yardımıyla çok rahat bir şekilde yaptırabiliyorsunuz.

Kısacası, eğer siz de kaliteli özel tasarım gümüş takı modellerini incelemek isterseniz ve kendinize almak ya da arkadaşınıza, ailenize hediye etmek isterseniz, mutlaka Mia Vento sosyal medya hesaplarını ya da firmanın kendi web sitesini takip etmelisiniz. Özellikle Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi günler için ne alacağım diye düşünürken, Mia Vento size 100’den fazla ürünüyle yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.