Metroya Binen Tasmalı Ördek Görenleri Şok Etti

Geçtiğimiz günlerde New York metrosunda ilginç anlar yaşandı. Bu şaşkınlık veren anlar bir yolcunun kamerasına işte böyle yansıdı…
Metroya Binen Tasmalı Ördek Görenleri Şok Etti

Geçtiğimiz günlerde New York metrosunda alışılmadık bir olay yaşandı. Bir kadın tasma bağladığı ördeğiyle gayet normal bir şekilde metroya bindi.

Yolcuların gözlerine inanamadığı o anları bir kişi cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi.

Video’yu çeken Maximillian Kirchoff isimli kişi ördeği ses çıkartana kadar köpek sandığını ifade ederek, “Kadının kollarındakinin bir ördek olduğunu ses çıkartınca anladım. O ana kadar köpek sanmıştım. Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum.” dedi.

metroordekgif

Yolcular arasında biraz dolaşan, ardından metronun içerisinde tur atmasına izin verilen ördeğin adeta bir ev hayvanı gibi davranması da dikkatlerden kaçmadı.


Metroda bulunan yolcular, ördeğin sahibinden bilgiler almayı da eksik etmedi. Ördeği küçükken bulduklarını söyleyen sahibi ardından bırakamadıklarını ve onu çok benimsediklerini ifade etti.

metroordekgif

Evinde bir de pitbull cinsi köpeği olduğunu belirten ördeğin sahibi, ördeğin de kendisini köpek sandığını vurguladı.


ABD Sağlık Bakanlığı kurallarınca sincapların, domuzların, kirpilerin, gelinciklerin ve ördeklerin evcil hayvan olarak kullanılması yasak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.