Metin Öztürk Kimdir? 38. Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk Hakkında Bilgiler

Başkanlık Seçimlerine adaylığını koyan isimlerden biri olan Metin Öztürk, Galatasaraylı taraftarlar tarafından fazlasıyla merak ediliyor. İşte Metin Öztürk Kimdir? ve Metin Öztürk hakkında bilgiler.
Metin Öztürk Kimdir? 38. Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk Hakkında Bilgiler

19.06.2021 tarihinde gerçekleşecek olan Galatasaray başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Metin Öztürk’ün biyografisi sizlerle. İşte Metin Öztürk Kimdir? Metin Öztürk Kaç Yaşında ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Metin Öztürk Kimdir?

Metin Öztürk Kimdir

14 Mart 1961 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Metin Öztürk, 60 yaşındadır. Galatasaray Adası’nın müdürlüğünü tam 30 sene boyunca yapan Süleyman Öztürk’ün ilk çocuğudur. Metin Öztürk, 2015 ve 2018 yılları arasında 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş adamları Derneği’nin başkanlık görevini yapmıştır.

Başkanlık görevi sonrası Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeleri arasına katılmıştır. Assistline şirketinin sahibi olan Metin Öztürk 41 yıl süren ticari kariyerinde Türkiye’de çalışan neredeyse tüm sigorta şirketlerine asistans hizmeti vermiştir. Aynı zamanda yayıncılık ve reklam çalışmaları gerçekleştiren şirketlerin yöneticisidir.

Adaylık listesini teslim ettikten sonra kendisi karşılayan basın mensuplarına Metin Öztürk, “Yaklaşık 20 aydır hazırlanıyorduk. Kulübün özellikle ekonomik açıdan çok ciddi sorunları var. Bu, çok uzun bir hazırlık gerektiriyor. Sponsorluklar ve finansal konular, altından kalkılacak gibi değil. Biz, 44 kişilik bir ekiple ve 35 milyon Galatasaraylının dualarıyla inşallah bu işin altından kalkacağız." şu şekilde açıklamalarda bulundu.


Metin Öztürk Serveti Ne Kadar?

Metin Öztürk Serveti Ne Kadar

Seçim sonrası ise takımın teknik direktörünü Fatih Terim yapacağını dile getiren Metin Öztürk, 400 milyon TL kasa kolaylığı yapacağını açıklamıştır. Eşi ve 3 çocuğu bulunan Metin Öztürk, çocuklarını Galatasaray kulübünün diğer spor branşlarında lisanslı bir şekilde yarışıp birçok ödül kazanmışlardır.


Metin Öztürk Nereli?

Metin Öztürk Nereli

1961 yılında İstanbul’da doğup büyüyen Metin Öztürk, aslen Şişli ilçesindendir. Galatasaray kulübünde çok az kişide bulunan Onur Madalyası’nı kürek şubesinin başarılarıyla aldırmış olan Türkiye Kürek Federasyonu’nun eski başkanı Çetin Öztürk ile kardeştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.