Metin Özkan Kimdir? Metin Özkan Nereli?

Çıktığı programlarla gündeme gelen Metin Özkan, fazlasıyla merak ediliyor. İşte Metin Özkan Kimdir? ve Metin Özkan Nereli? gibi soruların yanıtı.
Metin Özkan Kimdir? Metin Özkan Nereli?

Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Metin Özkan, Türkiye’de merak edilen isimlerin arasına girdi. İşte Metin Özkan Kimdir? Metin Özkan Nereli ve Metin Özkan hakkında detaylı bilgi.


Metin Özkan Kimdir?

Metin Özkan Kimdir

1964 yılında Yozgat’ta dünyaya gelen Metin Özkan, 57 yaşındadır. 2015 yılında gerçekleşen Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde 25. Dönem milletvekili oldu ama kazanamadı. Sadece hafta sonu günlerinde CNN Türk kanalında yayınlanan Semiha Şahin’in sunuculuk yaptığı CNN Türk Masası programında Metin Özkan, yorumculuk yapmaktadır.

Bunlara ek olarak MHP’nin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin basın danışmanlığını yaparken aynı zamanda Bengütürk TV’nin Genel Yayın yönetmenidir. 1985 yılından beri meslek hayatında olan Metin Özkan, gazetecilik, yazarlık ve siyaset işleriyle uğraşmaktadır.


Metin Özkan Nereli?

Metin Özkan Nereli

1964’te doğan Metin Özkan, aslen Yozgatlıdır. Zehra Batur ile evliliğini sürdüren Metin Özkan’ın 1 çocuğu bulunmaktadır. Geçtiğimiz 2020 yılının sonlarına doğru Metin Özkan ile Hakan Bayrakçı arasında gerginlik çıktı. Metin Özkan’ın söyledi Hakan Bey’i susturun lafı kendisini sinirlendirdi ve yayını terk etti. Daha sonra yeniden konferans yoluyla bağlanarak Metin Özkan’ın lafının ağır olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.