Meteorolojiden 5 Günlük Hava Tahmini!

Yurdun dört bir yanında etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde İstanbullulara zor anlar yaşattı. Peki yağışlar ne zaman yurdu terk edecek? İşte, 5 günlük hava tahmini;
Meteorolojiden 5 Günlük Hava Tahmini!

Türkiye yaz ayında sağanak yağmura tutuldu. Bugün İstanbul'dan Ankara'ya, İzmir'den Balıkesir'e, Bursa'dan Kocaeli'ne, Edirne'den Sakarya'ya kadar geniş bir yağış söz konusu.. Yağış dün saat 18.00'den itibaren etkili olmaya başladı. Diğer yandan İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüşünden dolayı gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.

Meteoroloji dün hava durumu İstanbul Ankara İzmir uyarısı yapmıştı. Bu sabah İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak 24 il için gelen son hava durumu tahmininde gök gürültülü yoğun yağış ile uyandı. Gök gürültülü sağanak yağışlar bugün devam edecek. İstanbul'da yağmurla beraber hava sıcaklığı az da olsa düşecek. İstanbul'un 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde: Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Aydın, Eskişehir, Düzce, Isparta hava durumu yağmur gösteriyor. Meteorolojinin yaptığı son hava durumu tahminine göre Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Bugün Marmara ve Ege bölgesinde başlayacak olan yağışlar gök gürültülü ve yoğun sağanak şeklinde olacak. Cuma günü yağışlar Marmara ve Ege'ye ek olarak İç Anadolu bölgesini de içine alacak şekilde devam edecek. Cumartesi günü yağışlar Karadeniz bölgesine yayılacak. Yağışların önümüzdeki hafta da devam edeceği tahmin ediliyor.

yağmur


5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Bugün için gök gürültülü sağanak yağış için uyarı verilen 24 il şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Düzce, Bolu, Karabük.

İstanbul 5 Günlük Hava Durumu 

Gök gürültülü sağanak yağışlar bugün devam edecek. İstanbul'da yağmurla birlikte hava sıcaklığı biraz düşecek. İstanbul'un 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde:

hava

Ankara 5 Günlük Hava Durumu Tahmini 

Gök gürültülü sağanak yağışlar dün başladı ve cuma günü de Ankara'da etkili olmayı sürdürüyor. Ankara'nın 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:

hava

İzmir 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

İzmir için meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre yağışlar bugün öğle saatlerinde başlayacak. Saat 13.00'ten sonra İzmir'de etkisini artıracak olan gök gürültülü sağanak yağışlar gece yarısına kadar sürecek. 5 günlük İzmir hava durumu tahmini şu şekilde:

hava tahmini

İstanbul’da Sağanak Yağış Etkili

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre, dün akşam saatlerinde İstanbul'da gök gürültülü sağanak aralıklarla devam etti. Yağış saat 18.00'den itibaren etkili oldu. Diğer yandan İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüşten dolayı gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.

İstanbul Liman Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı'nda saat 07.00'den itibaren gemi geçişleri çift yönlü olarak durduruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum