Meteoroloji İstanbulluları Uyardı! Yüzde 94'e Çıkacak

Meteoroloji uzmanları, mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının İstanbul'u etkisi altına alacağını belirtti. Hava sıcaklıkları 5 Ağustos’tan itibaren 34 dereceyi bulacak.
Meteoroloji İstanbulluları Uyardı! Yüzde 94'e Çıkacak

Meteorolojinin son analiz ve tahminlerine göre yurdun genelinde sıcak hava dalgasının uzun süreli olması bekleniyor. Meteoroloji uzmanları 10 Ağustos'tan itibaren hava sıcaklıklarının aratacağı yönünde uyarıda bulundu.

CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

İstanbul'da, önümüzdeki hafta sonuna kadar en yüksek hava sıcaklığının mevsim normallerinde olacağı ancak 5 Ağustos Cuma gününden itibaren 34 dereceye kadar ulaşabileceği belirtildi. Sıcaklıkların bir hayli artmasıyla birlikte İstanbulluları bunaltıcı günler bekliyor.

sicak.gif

İSTANBUL’DA NEM ORANI %94’E ULAŞACAK!

Sıcak havanın etkili olmaya başladığı bugün İstanbul’da nem oranı cuma günü %64-94 seviyelerine yükselecek. Artan nem oranı mevcut hava sıcaklığından yaklaşık 10 derece daha fazlasının hissedilmesine neden olacak.

YURTTA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ!

Önümüzdeki hafta bazı illerimizde olması beklenen en yüksek hava sıcaklığı; Ankara, Kayseri, İzmir, Adana'da 37, İstanbul 34, Bursa ve Erzurum'da 35, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 44, Tunceli ve Malatya'da 42, Gümüşhane'de 40, Antalya'da 39, Samsun ve Trabzon'da 30 dereceye olarak bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum