Mete Yarar Kimdir? Mete Yarar Kitapları Neler?

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mete Yarar hakkında detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Mete Yarar Kimdir? Mete Yarar Kitapları.
Mete Yarar Kimdir? Mete Yarar Kitapları Neler?

Çıktığı programlar ve yazdığı kitaplarla adından söz ettiren Mete Yarar, fazlasıyla merak edilen isimler arasında yer alıyor. İşte Mete Yarar Kimdir? Mete Yarar Kitapları hakkında bilgi.


Mete Yarar Kimdir?

Mete Yarar Kimdir

10 Nisan 1967 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Mete Yarar, 54 yaşındadır. 1998’De Kara Harp Okulunu bitirdikten sonra 16 yıl boyunca teğmen olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çalıştı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 10 yıldan fazla süre çalışan Mete Yarar, sınır dışında yapılan birçok operasyonda yer almıştır.

2004 yılında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda binbaşı rütbesinde iken emekliliğine 1,5 yıl kala askerlikten ayrıldı. Daha sonra ticaret yapan Mete Yarar, aynı yıl içerisinde Ortadoğu ülkelerine ticaret yapmak isteyen kişilere deneyimlerini paylaşarak danışmanlık yaptı. Tüm kitle iletişim araçlarında güvenlik uzmanı adında köşe yazarlığı yaptı.

2015’de ilk kitabı olan 60 Yıllık İttifakta Son Gün adını verdiği kitabını çıkardı. Son kitabı ise 2020 yılında yayınladığı Mesih - Tanrıyı Kıyamete Zorlamak isimli yazısıdır. TRT ve Habertürk gibi kanallarda çekilen Şahit Olun belgeselinde sunuculuk yapmıştır. İlk evliliğinden bir oğlu olan Mete Yarar, eşinden boşandıktan sonra 10 Temmuz 2018’de televizyonculukla ilgilenen Gülnaz Kudunoğlu ile yeniden dünya evine girdi.


Mete Yarar Kitapları

Mete Yarar Kitapları

  • 60 Yıllık İttifakta Son Gün: Hawler (2015)
  • Bu Delileri Bir Araya Getirmeyecektiniz: Vatan Uğruna (2016)
  • Darbenin Kayıp Saatleri: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Annem! (2016)
  • Büyük İhanet (2017)
  • Oyunun Sonu (2018)
  • Mesih - Tanrıyı Kıyamete Zorlamak (2020)

2015 yılında başladığı yazarlık hayatına 6 yılda 6 kitap sığdıran Mete Yarar twitter da 639 bin takipçiye sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.