Mert Öner Kimdir

Kamera karşısına ilk kez 6 Mantı isimli dizi ile geçen Mert Öner, 20 Temmuz 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Mert Öner Kimdir

Mert Öner Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Mert Öner, lise eğitiminden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra çeşitli özel tiyatrolarda yer aldı. Kamera karşısına ilk kez 6 Mantı isimli dizi ile geçti. Günümüzde ise Aşk Yeniden isimli dizide yer almaktadır. 

 

mert3.jpg

 

2012'de 6 Mantı isimli dizide yer aldı. Dizi, abi ve ablalarının ölümünden sonra yeğenlerine sahip çıkmak için çalışıp çabalayan Ayla ve Murat'ın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ulaş Torun, Burcu Binici, Nihan Balyalı, Atilla Türkyılmaz, İpek Nutyalı ve Caner Kadayıfçı yer aldı. 2013'te Gelmeyen Bahar isimli dizide yer aldı. Dizi, bir ailede yaşanan olayları ve genç bir kadının hayatını düzene koyma çabasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Orhan Alkaya, Ayten Uncuoğlu, Hasan Küçükçetin, Beyza Şekerci ve Duygu Keser yer aldı. 

 

mert4.jpg

 

2014'te Mihrap Yerinde isimli dizide Niyas karakterini canlandırdı. Dizi, eski mahallesine ekonomik nedenlerden dolayı dönen Mihrap isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Yasemin Yalçın, Zafer Algöz, Kadir Çöpdemir, Melis Babadağ, Sermin Hürmeriç ve Selahattin Taşdöğen yer aldı. 2015'te ise Aşk Yeniden isimli dizide Cevat karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerinin kırık kalplerini tamir etmek için bir araya gelen Zeynep ve Fatih'in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy yer aldı.

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Aşk Yeniden-2015
  • Mihrap Yerinde-2014
  • Gelmeyen Bahar -2013
  • 6 Mantı-2012

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum