Merkür Retrosu Döneminden Olumsuz Etkilenmemek İçin Yapmanız Gereken 7 Şey

Merkür’ün Güneş etrafındaki dönüş hızının Dünya’nın dönüş hızına göre yavaşlaması olarak özetlenebilecek Merkür Retrosu, hayatımızı tepetaklak eden bir dönemdir. İşte bu dönemde dikkat etmeniz gereken şeyler!
Merkür Retrosu Döneminden Olumsuz Etkilenmemek İçin Yapmanız Gereken 7 Şey

Merkür Retrosu Döneminden Olumsuz Etkilenmemek İçin Yapmanız Gereken 7 Şey

Merkür Retrosu, esasında Merkür’ün Güneş etrafındaki dönüş hızının Dünya’nın dönüş hızına göre yavaşlamasıdır. Bu yavaşlamadan ötürü ise Dünya’dan baktığımızda Merkür’ü geri gidiyormuş gibi algılarız. Yavaşlayan gezegenin gücü azalır ve yönettiği konularda olumsuzluklar meydana getirir. Bu olumsuzluklar, elektronik eşyaların bozulması, yanlış kararlar almak, yanlış anlaşılmalara sebep olmak gibi problemler olarak örneklendirilebilir. Bu içeriğimizde sizler için, Merkür Retrosu dönemini hasarsız geçirebilmeniz için yapmanız gereken şeyleri bir araya getiriyoruz. 

1. Kendiniz ve Başkaları Hakkında Kritik Kararlar Vermeyin 

Merkür Retrosu döneminde yapılmaması gereken en önemli şeylerden birisi, kritik ve hayati kararlar vermemektir. Bu dönemde çok daha duygusal olduğumuz bir gerçek! Düşüncelerimizin derinden etkilendiği Merkür Retrosu’nda karar vermek zorundaysanız, konuyu her açıdan ele almaya ve karar öncesinde oldukça dikkatli olmaya çalışmalısınız. 

kendiniz-ve-baskalari-hakkinda-kritik-kararlar-vermeyin .jpg


2. Yeni Projelere Başlamayın, Yarım Kalanları Bitirin 

Merkür Retrosu döneminde iş hayatınızda veya özel hayatınızda yeni şeylere adım atmak oldukça büyük bir hata olacaktır. Bu süreç boyunca yeniliklere açık olmamanızı, tedbirli davranışlar sergilemenizi öneririz. Yeni sorumluluklar edinmek yerine, retronun üstüne giderek yarım kalan sorumluluklarınızı tamamlamaya çalışmalısınız. 

yeni-projelere-baslamayin,-yarim-kalanlari-bitirin.jpg


3. Sevgilinizden ya da Eşinizden Ayrılmayın 

Önceki maddemizde de söylediğimiz gibi bu dönemde oldukça duygusallaşıyoruz. Ve bu yüzden yanlış kararlar almak daha da olası hale geliyor. Eğer kötü giden, daraldığınızı hissettiğiniz bir ilişki içerisindeyseniz, bu dönemde ilişki bitirmek doğru bir karar olmayabilir. İlişki hakkında detaylıca düşünerek mantıklı bir karar almak bu süreç içerisinde en sağlıklısı olacaktır. 

sevgilinizden-ya-da-esinizden-ayrilmayin .jpg


4. Kişisel Bakımınıza Odaklanın

Genellikle olumsuzlukları beraberinde getiren Merkür Retrosu, kendinize vakit ayırmanız için mükemmel bir fırsat olabilir. Bu dönemde rahatlamak ve daha iyi hissetmek için ihmal ettiğiniz kişisel bakım rutininize odaklanabilirsiniz. Bu dönemde başkalarıyla olan iletişim bozuklukları sıkça yaşanabildiğinden, kendinize odaklanmanız doğru bir karar olacaktır. Böylece retro sizde kalıcı hasarlar yaratmayacak. 

kisisel-bakiminiza-odaklanin.jpg


5. Ani Tepkiler Vermekten Kaçının

Merkür Retrosu döneminde yanlış anlaşılmaların yaşanma olasılığı daha da artmaktadır. Bu günlerde sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanları kırmamak için ani tepkiler vermekten çekinmelisiniz. Karşınızdakiyle iletişim kurarken dinlemeye özen göstermenizi öneriyoruz. 

ani-tepkiler-vermekten-kacinin.jpg


6. Geçmişten Dostlarınızla İletişim Kurmaya Çalışın 

Eski sevgililerinizle iletişim kurmak bu dönemde kesinlikle olumsuzluklar doğuracaktı fakat sürekli aklınızda olan, geçmişte kalmış ancak yine de iletişim kurmak istediğiniz kişiler varsa onlara ulaşın ve yarım kalan her şeyi bitirin. Size böyle bir dönemde kesinlikle iyi gelecektir.

gecmisten-dostlarinizla-iletisim-kurmaya-calisin .jpg


7. Gecikmelere ve Aksaklıklara Karşı Kendinizi Hazırlayın

Merkür Retrosu döneminde iş konularında ya da ulaşımlarda aksaklıklar meydana gelebilir. Eğer tüm bu gecikme ve aksaklıkların olabileceğini önceden kabullenirseniz vereceğiniz tepkiler daha hafif olurken bu duruma hazırlıklı olup önlemler alabilirsiniz.

gecikmelere-ve-aksakliklara-karsi-kendinizi-hazirlayin.jpg

Önerilen İçerik; Merkür Gezegeni’ne Dair 30 İnanılmaz Gerçek

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.