Meme Estetiği Yani Meme Büyütme Artık Lüks Değil İhtiyaç Haline Geldi

Meme Büyütme, meme estetiği cerrahisinde nispeten yeni ve heyecan verici bir yeniliktir. Göğüs implantlarını yağ transferiyle de birleştirerek göğüslerinizi yeniden şekillendiren ve daha doğal görünümlü, meme estetiği meme büyütme olarak da bilinir.
Meme Estetiği Yani Meme Büyütme Artık Lüks Değil İhtiyaç Haline Geldi

Meme estetiği yaptırmak için kadınlar olarak haklı sebeplerimiz var;

  • Vücut hatlarınızı geliştirmek, şekil ve hacim kazandırmak için
  • Hamilelikten sonra bozulan göğüslerinizin şeklini ve boyutunu düzeltmek için
  • Küçük memeye sahip iseniz onları hayalinizdeki gibi büyütmek için
  • Estetik ve simetrik olmayan göğüslerin boyutunu ve görünümünü dengelemek için
  • Genel güveni ve öz saygıyı artırmak için!

Meme Estetiği

Dr. Leyla Arvas Meme Estetiği Konsültasyonu Sırasında Ne Beklemeli Anlatıyor

İlk konsültasyonunuz sırasında, doktorunuz meme estetiği ameliyatı isteğinizin nedenlerini ve hangi sonuçları elde etmeyi beklediğinizi sizinle tartışacaktır. Ameliyatı detaylı olarak anlatacak ve o gün yanınızda getirmeniz gerekenler konusunda sizi bilgilendirecektir. Bu aynı zamanda operasyonla ilgili soru sorma ve endişelerinizi tartışma fırsatınızdır. Operasyondan birkaç gün önce kan testi ve diğer testleriniz yapılacaktır.

Meme Büyütmede Kullanılan İmplantlar Nelerdir?

Meme İmplantları, silikon jel veya tuzlu su (tuzlu su) ile doldurulmuş tıbbi silikon kabuklardır. Doğal göğüslere daha yakın bir görünüm için büyük ve yuvarlaktan damla şekline kadar çeşitli şekil ve boyutlarda gelirler. Göğüs implantlarının dış tabakası silikon elastomerden yapılmıştır; sağlam, pürüzsüz ya da gerektiğinde pürüzlü bir malzeme. Güçlü ve esnek olması, vücutta alerjik reaksiyona neden olmaması nedeniyle meme büyütme ameliyatlarında kullanılmaktadır. 

Meme Estetiği

Meme Büyütme Ameliyatı Nedir?

Meme Büyütme, meme estetiği cerrahisinde nispeten yeni ve heyecan verici bir yeniliktir. Göğüs implantlarını yağ transferiyle de birleştirerek göğüslerinizi yeniden şekillendiren ve daha doğal görünümlü, estetik açıdan güzel ve genç bir göğüs kazandıran meme estetiği meme büyütme olarak da bilinir. Bu teknik, implantların doğal memenin bulunduğu kasın üzerine veya altına yerleştirilmesine izin verir. 

Kadınlar daha dolgun ve daha büyük bir göğüs için cerrahi işlemi isterler. Bazıları kozmetik nedenlerle görünümü iyileştirmek için meme büyütme isterken, diğerleri için göğüs bölgesinde simetri eksikliği meme büyütme ameliyatı yaptırma nedenidir.

Meme Estetiği

Yağ Transferi İle Meme Büyütme 

Yağ enjeksiyonu veya otolog yağ aşılama, kendi istenmeyen vücut yağlarınızı kullanarak göğüs hacmini artırmanın alternatif bir yoludur.

Bu cerrahi prosedür, yağ hücrelerinin karın, kalça, uyluk ve vücudun diğer yağ bol bölgelerinden alınması ve ardından göğüslere aktarılması için yapılan liposuction'ı içerir.

Cerrahi izi olmayan seçilmiş hastalarda yağ transferi implantlardan daha doğal görünebilir. Ancak otolog yağ grefti sadece meme hacmini artırmak isteyen ve memenin mevcut şeklinden memnun olan adaylar için uygundur. Bu işlemin meme şekli ve çıkıntısı üzerinde çok az etkisi vardır ve sarkık göğüsleri kaldırmaz ancak var olanı büyütür.

Meme Estetiği Yan Etkileri Nelerdir?

Güvenli bir prosedür olarak kabul edilmesine rağmen, bazı yan etkiler de ameliyatla ilişkilidir. Bunlar arasında meme yara dokularının oluşumu, meme ağrısı, meme ve meme başı hissinde değişiklik, enfeksiyon ve implantların pozisyonunda değişiklik sayılabilir. 

Meme Estetiği

Meme Estetiği İyileşme Zaman Çizelgesi

Ameliyattan sonraki bu ilk iyileşme yaklaşık 7 gündür ve sonrasında normal iş aktivitelerine devam edilebilir. Genel olarak spor salonu ve egzersiz dahil tam aktif yaşama devam etmek 6 hafta sürer.

Meme Estetiği, Meme Büyütme Ameliyatı Fiyatları

Meme estetiği fiyatları uygulanan meme büyütme cerrahi işlemine, kullanılan protezin markasına, yapılan hastaneye ve doktora göre değişir. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Meme büyütme ameliyatı fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Op. Dr. Leyla Arvas - www.drleylaarvas.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.