Meltem Miraloğlu Kimdir

Hayat Devam Ediyor isimli dizide canlandırdığı Hayat karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987’de Diyarbakır’da dünyaya geldi.
Meltem Miraloğlu Kimdir

Meltem Miraloğlu Biyografisi

Kamera karşısına ilk olarak Kılıç Günü isimli dizide ufak bit rolle yer alan Meltem Miraloğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yunculuk eğitimi aldı. Hayat Devam Ediyor isimli dizide canlandırdığı Hayat karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Senaristliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı dizi, çocuk gelinler, göç gibi konuları irdeledi. Dizinin başrollerinde ise Fikret Kuşkan, Rozet Hubeş, Şenay Güreler, Arif Erkin, Meltem Miraloğlu ve Sezgi Mengi yer aldı.

Hayat Devam Ediyor isimli diziden sonra ise Adını Kalbime Yazdım isimli dizide Dicle karakterini canlandırdı. İstanbul’da büyüyen ve hayatını orada şekillendiren Ömer isimli bir genç hiç beklemediği bir anda töre gerçeği ile yüzleşir. Yolları Leyla ile kesişen Ömer töre ve sevdiği kadın arasında kalır. Büyük seçimlerin anlatıldığı dizinin başrollerinde Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Tolga Güleç ve Meltem Miraloğlu yer aldı. 2014’de ise Miraç isimli filmde rol aldı. Filmde başrolleri Yetkiner Özbek, Ufuk Bayraktar, Meltem Miraloğlu ve Ali Haydar Akgün yer aldı. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.