Melisa Döngel Kimdir? - Sevgilisi Kim ve Nereli?

Genç oyuncu Melisa Döngel, oynadığı roller ile beğeni toplamayı başarıyor. İşte Melisa Döngel kimdir, nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtı.
Melisa Döngel Kimdir? - Sevgilisi Kim ve Nereli?

Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplayan Melisa Döngel, birçok kişinin merak konusu oldu. Bu içeriğimizde ise Melisa Döngel'in biyografisini sizler için hazırladık. İşte Melisa Döngel kimdir ve hakkında bilgiler.

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel

18 Eylül 1999 tarihinde dünyaya gelen Melisa Döngel, lise zamanında iç mimarlık üzerine eğitim aldıktan sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk yapmak için çalışmalara başladı. Daha sonra ise 2016 yılında Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik isimli dizilerle kariyerinin başlangıcını yapmış oldu.

Ardından Elif, Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır ve Sen Çal Kapımı dizilerinde yardımcı karakter rolünde oynayan Melisa Döngel, geçtiğimiz Haziran ayında başlayan Aşk Mantık İntikam isimli dizide kariyerinde ilk kez başrol karakterine hayat vermektedir. Türkiye'nin en popüler dizilerinden Sadakatsiz adlı yapımda yalnızca bir bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Melisa Döngel Sevgilisi

Melisa Döngel

Ekrandaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Melisa Döngel'in sevgilisi olup olmadığını şimdilik bilmiyoruz.

Melisa Döngel Nereli?

Melisa Döngel

1999 yılında İstanbul'da doğan Melisa Döngel, anne tarafından Rus kökenlidir. 21 yaşındaki genç oyuncu 2016 yılından beri oyunculuk kariyerine emin adımlarla devam etmektedir. Melisa Döngel, 1,74 boyundadır ve 54 kilodur. Aynı zamanda Instagram hesabı üzerinden 2,8 milyon takipçiye sahiptir.

Melisa Döngel Dizileri

Melisa Döngel

2021- Aşk Mantık İntikam
2021- Sadakatsiz
2020-2021- Sen Çal Kapımı
2019- Aşk Ağlatır
2018-2019- Bizim Hikaye
2017-2018- Elif
2016- Hangimiz Sevmedik
2016- Arka Sokaklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.