Melisa Aslı Pamuk Kimdir

Kamera karşısına Yer Gök Aşk isimli dizi ile geçen Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991'de Hollanda'da dünyaya geldi.
Melisa Aslı Pamuk Kimdir

Melisa Aslı Pamuk Biyografisi

Tanınma katıldığı güzellik yarışması ile başlayan Melisa Aslı Pamuk, çok ufak yaşlarından itibaren modellik yapmıştır. 2011 Miss Turkey yarışmasının birincisi olan Melisa Aslı Pamuk, ardından Kainat Güzellik yarışmasına katıldı. Melisa Aslı Pamuk aynı zamanda Türkiye'nin en iyi modeli seçilmiştir. Mankenlik ve modellikle tanınmaya başlayan genç oyuncu kamera karşısına ilk kez Yer Gök Aşk isimli dizi ile geçti. Günümüzde ise Kara Sevda isimli dizide yer almaktadır. 

 

melisa5.jpg

 

2012'de GDO Karakedi isimli filmde Elmas karakterini canlandırdı. Film, kendi hallerinde yaşayan 3 kardeşin bir anda değişen hayatını ve kovalamacalı günlerin gelmesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Şafak Sezer, Volkan Başaran, Melisa Aslı Pamuk, Erdem Akakçe, Hamdi Kahraman ve Durul Bazan yer aldı. 2014'te Her Sevda Bir Veda isimli dizide Azade karakterini canlandırdı. Dizi, yaşadığı ufak bir kaza ile birlikte hayatının aşkını bulan bir kadının yaşadıklarını ve aşkı için göze aldıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerine ise Cemal Hünal, Nik Xelilaj, Elif Atakan ve Civan Canova yer aldı. 

 

melisa3.jpg

 

2014'te Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Ayşe karakterini canlandırdı. Dizi, Kafkaslardan İstanbul'a kadar süren bir aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Ushan Çakır yer aldı. Genç oyuncu ve model daha sonra ise Kara Sevda isimli dizide Asu karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce ayrılmak zorunda kalan bir çiftin yaşadıklarını ve yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Neslihan Atagül,Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor yer aldı. 

 

melisa4.jpg

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Kara Sevda-2015
  • Ulan İstanbul-2014
  • Kurt Seyit ve Şura-2014
  • Her Sevda Bir Veda -2014
  • Asla Vazgeçme-2014
  • G.D.O. Karakedi -2012
  • Yer Gök Aşk-2012

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.