Melis Tüzüngüç Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Yıldız Masalı isimli dizi ile geçen Melis Tüzüngüç, 4 ‘kim 1994’te İstanbul’da dünyaya geldi.
Melis Tüzüngüç Kimdir

Melis Tüzüngüç Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen ve genç yaşında kamera karşısında başarılı performans sergileye Melis Tüzüngüç, Yıldız Masalı isimli dizide canlandırdığı İpek karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından pek çok dizide rol aldı. 2011’de yayın yayınlanmaya başlayan dizi, şarkı söylemek isteyen üç yakın arkadaşın bir anda şöhret olmalarını ve sonrasında yaşananları anlatıyor.Dizinin başrollerinde ise Gökhan Özen, Melis Tüzüngüç, Beren Demirkaya ve Nora  Tokhosepyan yer aldı. 

2012’de ise Harem isimli dizide Balkız karakterini canlandırdı. Dizi, bir sarayda yaşayan kadınların entrikalarını ve diğer ülkelerle olan ilişkilerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Levent Üzümcü, Nurseli İdiz, Belma Cancier, Melis Tüzüngüç ve Çiçek Dilligil yer aldı. 2013’te ise Babam Sınıfta Kaldı isimli dizide Yağmur karakterini canlandırdı. Dizi, babası ile birlikte aynı üniversitede okuyan Yağmur isimli genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Melis Tüzüngüç, Cem Davran, Mesut Yar, Emrah Özdilek, Halit Akçatepe, Defne Samyeli ve İnci Pars yer aldı. 

 

melis-tuzunguc3.jpg

 

2014’te Karaman’ın Koyunu isimli filmde yer aldı. Film, aynı orduda çalışan ama rütbeleri farklı olan iki askerin aynı kıza aşık olmalarını ve evlenebilmek için yaptıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Fırat Çöloğlu, Burak Sarımola, Halit Akçatepe, Dost Elver, Bengi İdil Uras ve Gözde İndelen yer aldı. 2015’te ise Baba Candır isimli dizide yer aldı. Dizi, çocuklarına bakabilmek için uğraşan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Settar Tanrıöğen, Selda Özbek, Mehmet Ulay ve Melis Tüzüngüç yer aldı. 


Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Baba Candır -2015
  • Şimdi Onlar Düşünsün -2014
  • Karaman'ın Koyunu -2014
  • Babam Sınıfta Kaldı -2013
  • Harem Harem (Balkız) TV Dizisi 2012
  • Böyle Bitmesin-2013
  • Yıldız Masalı -2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.