Melike Emiroğlu Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Çekirdek Aile isimli dizi ile geçen Melike Emiroğlu, 29 Eylül 1985’te İstanbul’da dünyaya geldi.
Melike Emiroğlu Kimdir

Melike Emiroğlu Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen Melike Emiroğlu, kamera karşısına ilk kez Çekirdek Aile isimli dizi ile geçti. Lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi’nde reklamcılık üzerine eğitim aldı. Çakıl Taşları isimli dizi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı. 

 

2004’te Tam Pansiyon isimli dizide Ada karakterini canlandırdı. Dizi, çocukluklarından beri birbirlerine aşık olan Osman ve Sermin’in, adada birbirlerine rakip pansiyon açmalarını ve tatlı didişmelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Sergen, Nergis Kumbasar, Fırat doğruloğlu, Ahmet Saraçoğlu ve Melike Emiroğlu yer aldı. 2005’te ise Tadımız Kaçmasın isimli dizide Rüya karakterini canlandırdı. Dizi, kocasının ailesinden bunalan Eda isimli bir kadının eşini ikna edip başka bir eve taşınmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ragga Oktay, Rojda Demirer, Kerem Atabeyoğlu, Ayberk Atilla, Melike Emiroğlu ve Göksel Kortay yer aldı. 

melike-emiroglu3.jpg

2010’da ise Samanyolu isimli dizide Nükhet karakterini canlandırdı. Dizi, kardeş gibi yetiştirilen Zülal ile Nejat’ın birbirlerine aşık olmasını ve ayrılmak zorunda kalmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özcan Deniz, Vildan Atasever, Kenan Ece, Nesrin Cavadzade, Hülya Darcan ve Hatica Aslan yer aldı. 2012’de ise İşler Güçler isimli dizide Aşkın karakterini canlandırdı. Dizi, çok para kazanıp müthiş bir film çekmek isteyen üç kafadarın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Burak Satıbol yer aldı. 

melike-emiroglu4.jpg

Genç oyuncu daha sonra ise Yağmurdan Kaçarken isimli dizide yer aldı. Dizi, annesi İspanyol babası Türk olan Carlos Yılmaz’ın, Türk kızı İdil’a aşık olmasını ve sonrasında yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ezgi Asaroğlu, Carlos Martin, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru ve Enise Ütük yer aldı. 


Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Yağmurdan Kaçarken -2013
  •  İşler Güçler -2012
  •  Mazi Kalbimde Yaradır -2011
  •  Çakıl Taşları-2010
  •  Samanyolu -2010
  •  Tadımız Kaçmasın -2005
  •  Tam Pansiyon-2004
  •  Bizim Konak -2003
  •  Çekirdek Aile-2002

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.