Mekanlar Artık Google'dan Sorulacak

Bir kafeye gitmek istediğinizde “Acaba gitsek yer bulur muyuz?” sorunuz artık Google sayesinde cevapsız kalmayacak.
Mekanlar Artık Google'dan Sorulacak

Google mekanların doluluk oranlarını gösteren yeni arama özelliğini hizmete açtı. Google üzerinden mekan aramalarında yer alan konum kartları artık mekanların doluluk oranlarını da gösterecek.

Google bu hizmetiyle birlikte insanların bir yere gitmeden önce kafalarında bulunan soru işaretlerini silmeyi hedefliyor. Gideceğiniz mekana daha önceden giden insanların tavsiyelerini görmenizi sağlayan özellik ile mekan içerisinde yapabileceğiniz aktivite sayınız da artıyor.

Google mekan kartları

Haftanın her günü saat saat çalışan bu özellik aynı zamanda mekanın popüler gününü birebir olmasa bile istatiksel oranlarla size bildiriyor. Google firmasının henüz piyasaya sunduğu bu özellik şu an için maalesef ülkemizde kullanılamıyor ancak Google özelliği tümüyle yaymak istiyor.

Özelliği yurtdışındaki kişiler akıllı telefonlarından kullanabiliyor. Android ve iOS Chrome ile Safari uygulamasında kullanılabilen özelliğin insan hayatını kolaylaştırması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.