Mekanik Deklanşörlü Gizli Kamera

Güvenlik kamerası firması Myfox firmanın adını verdiği mekanik deklanşörlü yeni güvenlik kamerasını tanıttı.
Mekanik Deklanşörlü Gizli Kamera

Teknoloji son günlerde geliştirilen akıllı saat ve bileklikler sayesinde sağlığımızı takip edebilen cihazların yanında evimizin ya da ofisimizin güvenliği için de çalışmalar devam ediyor. Geliştirilen yeni kamera mekanik deklanşörü sayesinde hiç fark edilmiyor.

Myfox adı verilen güvenlik kamerası sayesinde gizli kamera terimini tam olarak taşımayı hak ediyor. Üzerinde mekanik deklanşör bulunan cihaz bu sayede kapağı kapalı haldeyken gizliliğini koruyor. Diğer güvenlik kameralarından bu özelliği ile kolayca ayrılabilen Myfox iOS ve Android cihazınızla da özel olarak geliştirilen uygulama sayesinde bağlantı kurabiliyor.

Myfox

Telefonunuza bağlanan ve uzaktan kontrol edilebilen cihazın mekanik deklanşörü kullanıcı evdeyken kapalı konuma geçiyor. 3 megapiksel çözünürlüğünde kalite sunan cihaz 130 derecelik sabit odaklı lens bulunduruyor. Full HD kayıt yapabilen güvenlik kamerası aynı zamanda Wi-Fi bağlantısıyla siz evde değilken de bağlantıya geçebiliyor.

Myfox

4 Kat yakınlaştırma özelliği bulunan kamerada gece görüşü de bulunuyor. Böylece evinizde ya da ofisinizde geceleri gerçekleşen olayları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Ayrıca üzerinde bir de mikrofon barındıran cihaz sesli iletişimi mümkün kılıyor.

Şu an için yurt dışında satışta olan cihazın fiyat etiketi ise 199 dolar olarak belirlendi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.