Mehmet Taytak Kimdir? & Hakkında Bilgi

MHP 7 ve 8. olağan büyük kurultayda MYK üyeliğinde görev alarak siyasi yaşama atılan Mehmet Taytak hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Mehmet Taytak Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Taytak Biyografisi

Mehmet Taytak, 7 Aralık 1959 tarihinde Bolvadin ilçesinde dünyaya geldi. Evli ve iki çocuk babası olan Taytak, öğreniminin büyük kısmını doğduğu yer olan Bolvadin ilçesinde tamamladı. İş hayatı ile beraber siyasi hayatını da devam ettiren Mehmet Taytak MHP teşkilatında önemli görevler almıştır.

mehmet-taytak-biyografisi.jpg


Mehmet Taytak Eğitim Hayatı

Mehmet Taytak, Bolvadin ilçesinde öğrenim hayatını devam ettirdi. Bu süreçten sonra lisans eğitimi için Ankara'ya gelerek, tüm eğitim hayatını burada devam ettirmiştir. Mehmet Taytak ilkokuldan başlayarak orta ve lise eğitimini Bolvadin ilçesinde tamamladı. Ardından 1984 yılında lisans eğitimi için Ankara Gazi Üniversitesine gelerek burada Teknik Eğitim Fakültesi'nde lisans eğitimi aldı ve mezun oldu. Almış olduğu eğitimle alakalı pek çok alanda öğretim görevlisi olarak çalıştı.

mehmet-taytak-egitim-hayati.jpg


Mehmet Taytak İş Hayatı

Mehmet Taytak, almış olduğu eğitime dayanarak iş yaşamını devam ettirdi. İlk olarak lisans eğitimden sonra 1984 ile 1987 yılları arasında Tomarza Meslek Lisesinde almış olduğu teknik eğitimi değerlendirerek Metal İşleri Bölümünde bir eğitimci olarak başarılı şekilde görev aldı. Ardından 1988 yılında iş hayatının yanı sıra siyasi hayatını da devreye sokan Mehmet Taytak MHP teşkilatında aktif olarak görev almaya başlamıştır. İlk olarak Milliyetçi Çalışma Partisi 2. olağan ve 3. olağan genel kurullarında görev alarak, Merkez Karar Kuruluna seçilmiş ve burada görevine devam etmiştir. Tüm bunların ardından MHP 6. Olağan Genel Kurulu içerisinde Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak seçilmiştir.

mehmet-taytak-is-hayati.jpg


Mehmet Taytak Siyasi Hayatı

Mehmet Taytak, siyasi hayatına MHP teşkilatı içerisinde başlamıştır. MHP 7 ve 8. olağan büyük kurultayda MYK üyeliğinde görev alarak siyasi yaşamını daha aktif hale getirmiştir. Ayrıca, 8 Kasım 2009 tarihinde ise MHP 9. Olağan Büyük Kongresinde Başkanlık Divanı ile Genel Sekreter Yardımcılığı gibi aktif görevlerde rol almıştır. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.