Mehmet Metiner Kimdir? Mehmet Metiner Hakkında Bilgiler

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Mehmet Metiner, birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor.
Mehmet Metiner Kimdir? Mehmet Metiner Hakkında Bilgiler

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin milletvekili olan Mehmet Metiner, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar nedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bizde bu yazımızda sizler için Mehmet Metiner'in biyografisini hazırladık. İşte Mehmet Metiner Kimdir? Mehmet Metiner Kaç Yaşında ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Mehmet Metiner Kimdir?

Mehmet Metiner Kimdir

5 Mart 1960 tarihinde Adıyaman’da dünyaya gelen Mehmet Metiner, liseye kadar burada eğitim almıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi bölümünü tamamladı. Girişim, Yeni Zemin ve Sözleşme isimli dergilerde yayın yönetmenliği pozisyonunda çalıştı. 1995 ve 1998 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Fazilet Partisi’nin genel başkanı olan Mehmet Recai Kutan’ın danışmanlığını bir süre boyunca yaptı.

2 sene sonra Halkın Demokrat Partisi’nde genel başkan yardımcılığı pozisyonunda görev aldı. 2011 yılında doğduğu yerin Adıyaman’ın AK Parti milletvekili olarak seçildi. 30 Aralık 2014 tarihinde ise Mehmet Metiner, Star isimli gazetede yazılar yazıp insanlarla paylaştı. Son olarak 2015 yılında AK Parti’de İstanbul milletvekili olmuştur.


Mehmet Metiner Nereli?

Mehmet Metiner Nereli

1960 yılında Adıyaman'da doğan Mehmet Metiner, Kahta ilçesinde büyümüştür. Annesinin adı Nazı babasının ise Bedir'dir. Ortalama seviyede İngilizce dilini konuşabilen Mehmet Metiner, evli olup 2 çocuğu bulunmaktadır.


Mehmet Metiner Kaç Yaşında?

Mehmet Metiner Kaç Yaşında

Şimdiye kadar 9 adet kitap yayınlayan Mehmet Metiner, 61 yaşındadır. Şuan hala AK Parti'de aktif olarak görevini sürdürmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.