Mehmet Erdoğan Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili olan Mehmet Erdoğan, 1956 yılında Adıyaman’nın Besni İlçesinde doğmuştur.
Mehmet Erdoğan Kimdir

Mehmet Erdoğan’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olduktan sonra tekstil, halı imalatı, grafik tasarım ve sağlık sektöründe ticari faaliyetlerde bulunmuştur.

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.  2010 yılında MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçilmiş olup, bu görevine devam etmektedir. 23. ve 24. Dönem Gaziantep Milletvekili oldu. 23. Dönem TBMM İçişleri Komisyonu, KİT Komisyonu Üyelikleri ve TBMM Türkiye – Moğolistan Dostluk Grubu Başkanlığı, 24. Dönem TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda görev yaptı.

Mehmet Erdoğan’ın Üye Olduğu Kuruluşlar

Gaziantep MÜSİAD Şube Başkanlığı, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası Üyeliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Üyeliği, GAGEV Gaziantep Ekonomisini Güçlendirme Vakfı Başkan Vekilliği, BETEV Vakfı Mütevellisi, GASBAŞ Serbest Dış Ticaret Bölge Kurucu Ortaklığı, Gaziantep Halıcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Gaziantep Hisar TV. Genel Müdürlüğü yaptı.

Mehmet Erdoğan, 25. ve 26.Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

 Erdoğan, evli ve altı çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.