Mehmet Er Kimdir? & Hakkında Bilgi

2019 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla partilerin belediye başkanı adayları da belli olmaya başladı. Sivas Belediye Başkanı Adayı ise Mehmet Er olarak açıklandı. İşte Mehmet Er'in biyografisi!
Mehmet Er Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Er Biyografisi

Türkiye’de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber partilerin adayları da yavaş yavaş belli olmaya başlamış bulunuyor. Gerçekleşecek olan seçimler yerel seçimler olduğu için belediye başkan adaylarının isimleri önem taşıyor. Kesinleşen belediye başkan adaylarını duyurmuş olan MHP yaklaşık 30 belediye başkan adaylarını kesin bir şekilde ifade etmiş bulunuyor. Bunlar arasında Sivas belediye başkan adayı Mehmet Er’ de yer almaktadır.

mehmet-er-biyografisi.jpg


Mehmet Er Kimdir?

Mehmet Er 1966 yılında Tokat şehrinde dünyaya gözlerini açmıştır. İlköğrenimini memleketi Tokat’ta bitirmiş olan Mehmet Er sonrasında İstanbul’a gelerek lise eğitimini burada tamamlamıştır. İstanbul’a gelişi 1970’li yıllarda olan Mehmet Er Eyüp İmam Hatip Lisesi mezunudur. İstanbul’da lise macerasının bitmesiyle birlikte Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Ekonomi eğitimi görmüştür. Ekonomi üzerine okumuş olduğu Lisans bölümünü bitirdikten sonra Fatih Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. İşletme yönetimi üzerine yapmış olduğu yüksek lisans ile birlikte eğitim hayatını bitirmiş olan Mehmet Er Arapça ve İngilizce bilmektedir. Liseyi tamamlamış olduğu Eyüp ilçesinde Ak Partinin ilçe başkanlığının kurucuları arasında yer almış ve 7 sene boyunca ilçe başkanlığını yapmıştır.


Mehmet Er'in Diğer Çalışmaları

Uzun bir süre Ak Parti teşkilatlarında görev yapmış olan Mehmet Er önümüzdeki yerel seçimlerde Sivas Belediye başkan adayı olarak MHP’den seçime giriyor. Siyaset çalışmalarının yanı sıra henüz lise hayatında ticarete girmiş olan Mehmet Er birçok işi yürütüyor. Tokat Vakfı, REŞİAD, Tokat sanayi ve iş adamları derneği başta olmak üzere Önder ve Eyüp Genç İşadamları derneği gibi derneklere üyelik ya da yöneticilik yapıyor. İşletme alanında oldukça başarılı olan Mehmet Er aynı zamanda evli ve dört çocuk babasıdır.


Sivas Belediyesi

Mehmet Er’in aday olduğu Sivas İç Anadolu bölgesinde bulunan ve şu an yönetimini Ak Parti’de bulunan şehirler arasında yer alıyor. Oldukça zengin bir kültüre sahip olan Sivas çeşitli insanlardan oluşuyor. Bu nedenle seçimde ne olacağı pek belli olmayan ve merakla beklenen şehirler içerisinde bulunmaktadır. Tarihsel birikimi de oldukça zengin olan Sivas belediye başkanlığı için adayların oldukça çabalaması gerekmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.