Mehmet Duygulu Kimdir? & Hakkında Bilgi

23 Mart 1958 Aksaray'da doğdu. 27. Dönem milletvekili adayları listesinde Ankara 1. Bölge adayı olarak açıklanan isim Mehmet Duygulu hakkında tüm merak edilenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Mehmet Duygulu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Duygulu Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılan açıklama sonucunda Ankara adaylığı kesinleşen Duygulu merak edenler açısından oldukça fazla ilgi toplamaya başlamıştır. Diş hekimi olan aday adayı 23 Mart 1958 Aksaray doğumludur.


Mehmet Duygulu Eğitim Hayatı

İlk, orta ve lise eğitimini yaşadığı şehir olan Aksaray'da tamamlamıştır. Ardından üniversiteye gitmek ve lisans eğitimi almak istediğine karar vermiştir. Bunun için ise Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini uygun bulmuştur. Başarılı bir eğitim sonucunda Gazi Üniversitesi'nden diş hekimi olarak mezun olmayı başarmıştır. Eğitimini aldığı işi yapmak üzere eğitimini tamamladıktan sonra çalışmalarına başlamıştır. Bu arada İngilizce öğrenmek ve donanım sahibi olmak için de bir takım girişimleri oluşmuş ve şekillenmiştir.


Mehmet Duygulu Çalışma Hayatı

Diş hekimi olarak göreve başlayan Duygulu uzun zaman boyunca okuduğu ve doğduğu şehirler başta olmak üzere çeşitli şehirlerde çalışmalarına devam etmiştir. Öğrenci olduğu dönemlerden beri bir taraftan da siyasi olarak hayatına devam etmeye çalışan diş hekimi partisinden gelen birçok işi gönüllülük esasına uygun olarak başarılı bir şekilde sürdürmüştür. Kendini geliştirmek için de çabalayan Duygulu İngilizce öğrenmiştir. Evlidir.


Mehmet Duygulu Siyasi Hayatı

Yaklaşan seçimlerden dolayı 27. Dönem milletvekili adayları listesi her parti için açıklanmaya devam ederken Ankara için merak edilen sorunun cevabı Milliyetçi Hareket Partisi için geç kalmadan açıklandı. Devlet Bahçeli tarafından yapılan açıklama sonucunda Ankara 1. Bölge adayı olarak açıklanan isim Mehmet Duygulu olarak kamuoyu ile paylaşıldı. Ankara adaylığının detaylarında ise Duygulu birinci bölgeden ve 5. sıradan aday olarak tanıtıldı. Seçim çalışmalarına hız veren ve partisi için çalışmalarına kaldığı yerden devam eden diş hekimi partisine ve kendisine başarılı bir seçim sonucu olması için oldukça fazla çalışacağını da açıklamalarına sıklıkla ekledi.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.