Mehmet Durum Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Durum, 1955 yılında Kastamonu’da doğdu. Karabük Demir Çelik İşletmeleri’nde iş hayatına başlayan Durum hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Mehmet Durum Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Durum Biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisinin 31 Mart seçimlerinde Karabük ili için ilk adayı belirlendi. Parti Genel Merkezi tarafından Mehmet Durum’un adaylığı kendisine beyan edildi. CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nı yürütmekte olan Durum, düzenlediği basın toplantısı ile ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Karabük Belediye Başkan adayı olduğunu basın toplantısı ile duyurdu.

mehmet-durum-biyografisi.jpg


Mehmet Durum Kimdir?

1955 yılında Kastamonu’da dünyaya gelen Durum, ilköğretimini Bayır Mahalle İlkokulunda tamamlamıştır. Ortaöğretim hayatına Yenişehir Ortaokulu’nda devam eden Durum, lisede meslek lisesi seçimi yaparak Ankara İnşaat Teknisyen Lisesi’nde eğitimine devam etmiştir. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde tamamlayan Mehmet Durum, iş hayatına Karabük Demir Çelik İşletmeleri’nde başlamıştır.

mehmet-durum-is-hayati.jpeg


Mehmet Durum ve İş Hayatı

İlk iş deneyimine 1971 yılında Karabük Demir Çelik İşletmesi’nde başlayan Durum, inşaat müdürlüğü bölümünde işçi statüsü ile ilk tecrübelerini edinmiştir. Uzun yıllar boyunca emek verdiği demir çelik sektöründe birçok inşaatın şantiyesinde kalfalık görevini sürdürmüş ve imar alanında çalışmalar göstermiştir. Kalfalık döneminde Kardemir ve Karabük Demir Çelik işletmelerinin birçok şantiyesinde faaliyet göstermiş ve özel projelerde yer almıştır. Demir Çelik Sektöründe uzun yıllar emek veren Mehmet Durum hizmet süresini tamamlayarak emekli olmuştur. Emeklilik dönemi başlangıcı ile ticarete atılan Durum, birçok sektörde hizmet vermeye devam etmiştir. Bunlar arasında oto yıkama işletmesi, restoran – lokanta ve kafeterya gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürmüştür.


Mehmet Durum Siyaset Hayatı

Ticaret hayatı içerisinde siyaset ile bağı sürekli devam eden Durum, 2. Dönem Belediye Meclis üyeliğine seçildikten sonra Belediye Bütçe Hesap Tetkik Komisyonu’nda hizmet vermiştir. Bu hizmetleri dışında Belediye İmar Komisyon Başkanlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerine 5 yıl süreyle devam etmiştir. Çalıştığı sektörler, imar, inşaat, çevre ve belediye hizmetleri olup bu alanda hizmet vermek üzere seçimlerde adaylığını duyurmuştur.

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.