Mehmet Çakın Kimdir? & Hakkında Bilgi

26 Mart 1979 yılında İstanbul da dünyaya gelen Mehmet Çakın, Ak Parti Uşak belediye başkan adayı olarak seçilmiştir. Mehmet Çakın hayatı hakkında ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Mehmet Çakın Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Çakın Biyografisi

2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın oldu. Ak Parti'nin Uşak için adaylığa uygun gördüğü Mehmet Çakın kimdir? İstanbul'da 1979 yılında dünyaya gelen Mehmet Çakın şuan 39 yaşındadır. Mehmet Çakını aday gösteren Ak Parti Uşak bölge belediye başkan adayını da belirlemiş olduğunu bildirdi.

Mehmet Çakın Biyografisi


Mehmet Çakın Eğitim Hayatı

Üniversite Mezunu olan Mehmet Çakın lise eğitimini Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Daha sonra üniversite ile eğitim hayatına devam etmek isteyen Mehmet Çakın 2002 yılında İstanbul Üniversitesinden mezun oldu. Üniversitede İşletme bölümü okudu ve böylelikle eğitim hayatını tamamlamış oldu.

Mehmet Çakın Eğitim Hayatı


Siyaset İle İç İçe Yaşadı

Ak Parti için yerel seçimde Uşak Belediye Başkanlığına aday olan Mehmet Çakın hayatı boyunca farklı pozisyonlarda görev alarak her zamana siyaset ile iç içe bir hayat sürdü. İstanbul'da Ak Parti gençlik kollarında görev alarak parti çalışmalarına destek verdi ve her zaman yardımcı kişiliği ile dikkat çekti. Daha sonra ise belediyede de görevler üstlendi ve İstanbul'da İl Genel Meclis üyesi olarak siyasi anlamda faaliyetlerine devam etti. Daha sonra ise MUSİAD Uşak şubesinde kurucu başkan yardımcılığı görevinde üstlendi. 22 Ocak 2018'den beri de Ak Parti Uşak İl Başkanlığı görevini devam ettiren Mehmet Çakın girdiği bütün görevler başarı ile çıkarak partisinin dikkatini çekti. Son olarak da 2019 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde Uşak Belediye başkanı olarak aday gösterildi.

Siyaset İle İç İçe Yaşadı


Mehmet Çakın Aile Hayatı

Mehmet Çakın evli ve iki çocuk babası olarak mütevazi hayatına Uşak’ta devam etmektedir. Aynı zamanda iyi derecede İngilizce konuşan Mehmet Çakın bu özelliği ile de ön plana çıkmaktadır.

Mehmet Çakın Aile Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.