Mehmet Azar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mustafakemalpaşa'da doğdu. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bu içeriğimizde Mehmet Azar hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik.
Mehmet Azar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Azar Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine Mehmet Azar seçildi. 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Büyük Merkez Kurultayı’nda Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mehmet Azar 9 kişiden oluşan Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine getirildi.


Mehmet Azar Kimdir?

Mustafakemalpaşa doğumlu Azar, 14.11.2011’de Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Şehitlik ve Gazilikten Kaynaklı Tam Yargı ve İptal Davaları, İdare Hukuku, Tazminat Hukuku, Aile Hukuku, Ceza Hukuku ve Gayrimenkul Hukuku avukatlık mesleğini icra ettiği Sel & Er Hukuk Bürosundaki uzmanlık alanlarıdır. Ankara Barosu yönetim kurulunda yer almaktadır.


Mehmet Azar Siyaset Hayatı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan Mehmet Azar Mustafakemalpaşa’ da doğup büyümüştür. Eğitimini gördüğü avukatlık mesleğini bir fiil icra ederken Ankara Barosu yönetim kadrosunda da yer almaktadır. Siyaset ile olan bağı Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyeliği ile olan Azar’ın Mustafakemalpaşa ile ilgili çalışmaları dikkat çekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nebih Algan, Merkez Disiplin Kurul üyeliğine seçilen Mehmet Azar’ ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Nebih Algan verdiği demeçte, hemşerisi olan Azar’ın her zaman yanında olacaklarını, ülkücü hareketlerinde de Azar’ ın yanlarında olacaklarından şüphelerinin olmadığını belirtti. İçimizden biri olarak bahsettiği Mehmet Azar’ a başarılar diledi.


Mustafakemalpaşa’ da Kutlu Yürüyüş

MHP Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilen Mehmet Azar doğma ve büyüme Mustafakemalpaşa’lı olması vesilesiyle ilçede gerçekleştirilen divan ve üye katılım toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İlçede Milliyetçi Hareket Partisi’ne gösterilen ilgiye dikkat çeken Azar, bu ilgi ve desteğin çığ gibi büyüyerek ilerleyeceğini belirtti. Üyeliğe seçildikten sonra divan toplantısına gerçekleştirilen katılımın fazlalığına dikkat çekerken Türk-İslam coğrafyasında ülkücü hareketin büyüyerek devam edeceğini ve bu kutlu yürüyüşün arkasında olacaklarını beyan etti. 

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum