Mehmet Aykaç Kimdir

Kırgın Çiçekler isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken Mehmet Aykaç, 25 Nisan 1992'de Hatay'da dünyaya geldi.
Mehmet Aykaç Kimdir

Mehmet Aykaç Biyografisi

Hatay'da dünyaya gelen genç oyuncu ve müzisyen, lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda opera üzerine eğitim almaya başladı. İyi bir şekilde keman ve gitar çalmaktadır. Müzik ve oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda başarılı bir futbolcudur. Uzun süre Körfez İskenderun Spor'da oynamıştır. Kamera karşısına ise ilk kez Eski Hikaye isimli dizide canlandırdığı ufak bir rol ile geçmiştir. Genç oyuncu aynı zamanda O Ses Türkiye iismli yarışmaya katılmıştır fakat seçmeleri geçememiştir. 

mehmet3.png

Genç oyuncu 2013'te Eski Hikaye isimli dizide yer aldı. Dizi, babasının ölümüne neden olanlardan intikam almak isteyen genç bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Buğra Gülsoy, Funda Eryiğit, Uraz Kaygılaroğlu ve Murat Daltaban yer aldı. Mehmet Aykaç 2014'te Sil Baştan isimli dizide Mete karakterini canlandırdı. Dizi, bir okulda yapılan usulsüzlüğün yıllar sonra ortaya çıkmasını ve tüm türkiye'nin bu durumla sarsılmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Emre Kınay, Sergen Yalçın, Tuna Orhan, Belma Canciğer Müjde, Cenk Ertan, Esra Dermancıoğlu gibi pek çok başarılı oyuncu yer aldı. 

mehmet4-001.jpg

Mehmet Aykaç 2015'te Kırgın Çiçekler isimli dizide Serkan karakterini canlandırdı. Dizi, farklı hikayeleri olan 5 genç kızın yetimhanede yaşadıklarını ve hayat mücadelelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Gökçe Ayyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, İpek Karapınar ve Özgür Çevik yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2013-Eski Hikaye
  • 2014-Sil Baştan
  • 2015-Kırgın Çiçekler

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum