Mehmet Aydın Kimdir? Mehmet Aydın Eşi Kim ve Kaç Yaşında?

Geçtiğimiz hafta yayınladığı video sonrasında Brezilya'da Türk konsolosluğuna teslim olan Mehmet Aydın, en çok aratılan isimler arasında yer alıyor. İşte Mehmet Aydın kimdir ve Mehmet Aydın kaç yaşında? gibi soruların yanıtı.
Mehmet Aydın Kimdir? Mehmet Aydın Eşi Kim ve Kaç Yaşında?

Dolandırıcılık suçundan 3 yıldır kırmızı bülten ile aranan Mehmet Aydın, birkaç gün önce Brezilya'da teslim oldu ve Türkiye'ye getirildi. Bu yazımızda ise yüzlerce insanın parasını alıp kaçan Mehmet Aydın'ın biyografisini sizin için hazırladık. İşte Mehmet Aydın kimdir? ve Mehmet Aydın hakkında bilgiler.


Mehmet Aydın Kimdir?

Mehmet Aydın Kimdir

31 Mayıs 1991 tarihinde Bursa’nın Nilüfer ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Aydın, ilkokul eğitimini burada aldı. Fatih isminde abisi bulunan Mehmet Aydın, ilk olarak kendisini Egoman adıyla Türkiye’ye rap şarkılarıyla tanıttı. 2016 yılında ise girişimcilik yaparak Çiftlik Bank isimli şirketini Kıbrıs’ta kurdu. 2018 yılının Mart ayında oyuna üye olan yaklaşık 130 bin kişiden toplam 511 milyon TL alarak Uruguay’a kaçtığı gündem olmuştu.

Paralarla ülkeden kaçan Mehmet Aydın, Türkiye tarafına iade edilmesi için kırmızı bülten çıkarıldı. Ocak 2019’da Mehmet Aydın, Interpol tarafında en çok aranan kişiler arasına girmeyi başardı. Tosuncuk, 18 Nisan 2020 tarihinde yayınlanan Resmi Gazete’de yayımlanan infaz kararnamesiyle infaz indiriminden faydalanamayacağı açıklandı.

2021 yılının Haziran ayının son günlerinde Sözcü gazetesine yolladığı açıklama videosunda teslim olacağını açıklayan Tosuncuk Mehmet Aydın, 1 gün sonra Brezilya’da Türkiye Büyükelçiliğine giderek teslim oldu.


Mehmet Aydın Eşi

Mehmet Aydın Eşi

2017 yılında evlendiği Sıla Soysal ile 1 sene sonra boşandı. 2017 yılında evlendiği Sıla Soysal ile 1 sene sonra boşandı. Teslim olma videosuyla gündeme gelen Mehmet Aydın, 1 Temmuz 2021 tarihinde teslim olduktan 2 gün sonra 22:30 saatinde Türkiye’ye getirildi. Mehmet Aydın, dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya.


Mehmet Aydın Kaç Yaşında?

Mehmet Aydın Kaç Yaşında

1991 yılında Bursa’da doğan Mehmet Aydın, 30 yaşındadır. Çoğu kişinin Tosuncuk ve Egoman takma adlarıyla tanıdığı Mehmet Aydın, Çiftlik Bank isimli oyunu ile birçok kişiyi mağdur etti. Türkiye’yi terk ettikten kısa bir süre sonra kullanıcılarına 100 TL bayram harçlığı yollayan Mehmet Aydın, ara sıra spor araba ve yaşantısını paylaşarak adından söz ettirmeyi başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.