Mediamarkt Ekim Ayı Fırsat ve İndirimli Ürünleri

Mediamarkt'ın Ekim ayına özel indirimli fırsat ürünlerini sizler için araştırdık ve listeledik. İşte Mediamarkt'ın fırsatları ve kampanyalı ürünleri;
Mediamarkt Ekim Ayı Fırsat ve İndirimli Ürünleri

Mediamarkt Ekim Ayı İndirimli 16 Ürünü

Ekim ayında Mediamarkt'ta beyaz eşyadan çeşit çeşit elektronik ürünlere ihtiyacınız olan ürünler indirimli fiyatlara satılıyor. İnternet üzerinden güvenilir ve kolay bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz Mediamarkt sitesinde cazip fiyatlar ve indirimler sizleri bekliyor. Gelin hep birlikte Mediamarkt ekim ayı indirimli ürünlerine göz atalım.


1. SAMSUNG 65TU8000 4K Smart LED TV

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri.jpg

 

Mediamarkt'ın Ekim ayına özel olarak hazırladığı indirimli ürünler listesinin en başında çok fazla satılan Samsung'un 65TU8000 modelli televizyonu yer alıyor. 163 cm deva bir ekran boyutuna sahip Samsung televizyonda Crystal Processor 4K işlemci bulunuyor. Uydu alıcılı 4K akıllı televizyon Samsung 65TU8000, siyah bir gövde oranı ile geliyor. Cihazda bulunan Smart TV özelliği sayesinde içerisinde bulunan 3000'den fazla uygulamayı indirip dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca Samsung'un kaliteli hoparlörleriyle artık kendinizi sinemadaymış gibi hissedeceksiniz.


SAMSUNG 65TU8000 4K Smart LED TV Kullanıcı Yorumları;

Bu televizyonu aldığım için gözlerim bana her gün teşekkür ediyor. Gerçek 4K içerik ile izlenmesi tavsiye olunur. 3 metreden mini bir sinema keyfi yaşatıyor bize. Almayı düşünenler için söylüyorum, çok düşünmeyin. Sibel Ç.

Ürünü alalı yaklaşık bir sene oldu. Çok şık, görüntü kalitesi gayet iyi, uygulamalar sorunsuz çalışıyor, bağlantı problemi hiç yaşamadım. Uzunca yaptığım araştırmalardan sonra aldım. Eylül A.


2. OPPO Watch 46mm Akıllı Saat

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-001.jpg

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Oppo markasının saati de indirimli ürünler arasında yer alıyor. 8 GB Ram kapasitesi bulunan Oppo Watch Android işletim sistemine sahiptir. Ekran çözünürlüğü 476 piksel, boyutu ise 4.85 cm'dir. Google Play Store'da ki tüm uygulamaları destekleyen akıllı saatin 430 mAh batarya kapasitesi vardır. 39mm genişliğe sahip Oppo Watch'ın 46mm kalınlığı vardır. Telefonunuzla hiç uğraşmadan Oppo Watch ile aramalarınızı cevaplayabilir, gelen bildirimlere bakabilir dilerseniz mesaj bile yazabilirsiniz. Fiyatına göre piyasada alınabilecek en iyi akıllı saatlerden birisidir.


OPPO Watch 46mm Akıllı Saat Kullanıcı Yorumları;

Almak için mutlaka herkeste bir tereddüt oluyor ama sonrasında pişman etmiyor. Gayet kaliteli ve telefonu unutturuyor çoğu zaman. Gerçek manada unutturuyor. Selçuk Y.

Gönderi çok hızlıydı teşekkür ederim ve ürün mükemmel ama şarjı biraz çabuk bitiyor gibi belki de çok kurcaladığımdan :) Ömer Ç.


3. Altus AL 9101MD 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-002.jpg

Altus markası çamaşır makinesi konusunda başarılı işler çıkartmakta. 9 Kg yıkama kapasiteli 1000 Devir AL 9101MD modelli çamaşır makinesinin 15 ayrı program sayısı vardır. Dijital bir ekrana sahip olan çamaşır makinesinin genişliği 60, derinliği 64, yüksekliği 84 cm'dir. Altus, yüksek performans gücüyle içerisindeki kıyafetleri kırıştırmadan temizler ve alerji sorunlarını tetikleyen tozları ortadan kaldırır. A+++ enerji sınıfı ile düşük enerji tüketimi yapar. Bütçe dostu bir çamaşır makinesidir.


Altus AL 9101MD 9Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları;

Çok beğendim içi çok geniş saat ayarını istediğin gibi yapabiliyorsun.Çamaşırlarım tertemiz çıkıyor. Bu fiyata harika bir ürün.Piyasaya göre en uygun fiyat. Ben Altus un bulaşık makinasından sonra yeni alacağım her şeyi Altus almaya karar verdim. Meryem S.

Fiyatı özelliklerine göre çok ucuz yorgan battaniye rahatlıkla yıkıyor. servis de hemen kurdu kesinlikle tavsiye ederim. Nazire G.


4. Hoover DX C10DCE-S B Enerji Sınıfı 10 Kg Kurutma Makinesi

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-003.jpg

Kıyafetlerinizi en uygun döndürme hareketi ile kurutan Hoover kumaş türünü algılar, kıyafetlerinizi kırıştırmaz. İçerisinde farklı farklı kurutma modları bulunmaktadır. Geniş elektronik ekranı ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Çamaşırlarınız kuruduktan sonra kolayca katlayarak hiç yorulmadan dolabınıza kaldırabilirsiniz. 10 Kg kapasitesi sayesinde artık yorganlarınızı bile kurutabileceksiniz. 68 dB ses seviyesine sahip olan Hoover kurutma makinesi sessizce, elektriğinizi çok fazla tüketmeden kıyafetlerinizi kurutmaktadır.


Hoover DX C10DCE-S B Enerji Sınıfı 10 Kg Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları;

Makinayı yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Alma sebebimiz özellikle bebek çamaşırlarını toz ve diğer zararlılardan korumaktı. Makina bu amaca kesinlikle hizmet ediyor ve parasını sonuna kadar hak ediyor. Halit B.

Yaklaşık yedi aydır kullanıyoruz.Fiyatı uygun diye aldım bu kadarını da açıkcası beklemiyordum ve kurutma makinesini sürekli kullanıyoruz.Ürün görsel, kalite ve işlevsellik bakımından güzel. Nehir S.


5. Bosch KDN55NWF0N A+ Enerji Sınıfı 485L Buzdolabı

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-004.jpg

Geniş bir iç hacime sahip olan Bosch bulaşık makinesi sayesinde yiyeceklerinizi dilediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Enerji sınıfının A+ olması sayesinde 24 saatte bir ampulün harcadığı enerjiyi harcıyor. İçerisindeki ışıklar tüm bölmeleri aydınlatacak şekilde tasarlanmıştır. Bosch buzdolabının genişliği 70, yüksekliği 186, derinliği ise 74 cm'dir.


Bosch KDN55NWF0N A+ Enerji Sınıfı 485L Buzdolabı Kullanıcı Yorumları

Büyüklüğü, iç dizaynı çok güzel. Çok da sessiz. Babamı çalıştığına ikna etmek bir kaç saatimi aldı. Tavsiye ederim. Ahmet İ.

Ürün çok güzel. İç hacmi geniş. Sesten şikayet edenler var . Derece farkı olunca dolap çalışıyor ve evet bir ses var ama duymak için yakın olmak gerekiyor rahatsız etmiyor öyle. Eksik olarak ekranda saat olmasını beklerdim. Arif M.


6. Samsung 43TU8000 43 İnç Ekran Smart 4K Ultra HD LED TV

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-005.jpg

Samsung'un bir başka akıllı televizyonu da Mediamarkt'ın Ekim ayına özel olarak hazırladığı indirimli ürünler arasında. İlk başta tanıttığımız modelin küçük kardeşi olan Samsung 43TU8000 43 inç bir ekrana sahiptir. Akıllı ve 4K görüntü verebilen televizyonda Netflix, Youtube gibi platformlarda video, dizi ve film izleyebilirsiniz.


Samsung 43TU8000 43 İnç Ekran Smart 4K Ultra HD LED TV Kullanıcı Yorumları;

1 aydır kullanıyorum olumlu yönleri ekran muazzam ses kalitesi tatmin edici. Kanal geçişleri makul seviyede kanal düzenlemeye izin vermesi ayrı bir özellik usb den izlenen filmleri bile görüntü iyileştirme ile daha bir izlenebilir seviyeye çıkarıyor. Uygulamalardan faydalanmak büyük kolaylık sağlıyor donma tıkanma yok. M*** K***

Kumandası, tasarımı ve boyutuyla harika bir televizyon. Fakat yan taraflardan baktığınızda güzel izleyemiyorsunuz. Karşıdan izlediğinizde çok güzel. Bir de karanlık sahneler sabahları güneşten gözükmüyor. S*** K***


7. PEAQ PTV 32H0-NTR 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı LED TV

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-006.jpg

Mediamarkt'ın indirimli ürünlerinin 7. sırasında Peaq Ptv markalı fiyatına göre alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi duruyor. 1000 TL'nin altında bir fiyata satılan Peaq Ptv 32 inç bir ekrana sahiptir. Evinizde uygun fiyatlı Led televizyon istiyorsanız tam size göre bir ürün olacaktır. 1366x768 piksel çözünürlüğü bulunan televizyonun arkasında 2 adet usb, 1 adet HDMI girişi bulunmaktadır. Ayrıca televizyon HD kalitede görüntü verebilmekte.


PEAQ PTV 32H0-NTR 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı LED TV Kullanıcı Yorumları;

Marka adını ben de hiç duymamıştım. Bu sizi korkutmasın. Ürünü yakın bir arkadaşım kullanıyor. Onda gördüm gayet iyiydi. Yani 2. bir televizyon olarak alınabilir . Görüntüsü filan hoştu . Fikir olarak yazmak istedim. Berna K.

Markayı bilmiyorum ama artık teknoloji marka ile değil özellikleri ile yarışıyor özellikleri iyi. Recep K.


8. WOON WN43DLK13 43" 109 Android Smart Full HD LED TV

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-007.jpg

Woon markasının akıllı televizyonu WN43DLK13 Android işletim sistemine sahiptir. Kanal arası geçişlerde hiçbir donma kasma yaşamayacaksınız. Ayrıca uygulamalar bölümüne girerek dilediğiniz uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Woon WN43DLK13 dijital platformlardan dizi veya film izlemek isteyenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir televizyondur. Televizyon 1080P görüntü kalitesi vermektedir. Arka tarafında 3 adet HDMI girişi ve Wifi bulunmaktadır.


WOON WN43DLK13 43" 109 Android Smart Full HD LED TV Kullanıcı Yorumları;

Fiyat-kalite ve beklenti karşılaştırmasında uygun fiyata beklentilerimi karşılayan bir televizyon. Görüntü net ve güzel. Alacak olanlara tavsiye ederim. Kargo zamanında geldi. Mağazaya Teşekkürler. Faruk S.

Fazla para verip başka markalara bakmayın ürün kaliteli renkler canlı sesi gayet iyi kullanım kolay bir yakınıma aldım şimdi kendime de alacağım. Wifi özelliği olması da bir artı. Netflix vs izleyebiliyorum. Kemal Y.


9. JBL Cinema SB160 2.1 Kanal 220 W Bluetooth Soundbar

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-008.jpg

Televizyonunuza bluetooth ile bağlayabileceğiniz JBL markasının en sağlam hoparlörlerinden birisidir. Evinizde televizyonunuzdan sıkça dizi veya film izliyorsanız kesinlikle hiç düşünmeden alabilirsiniz. Size adeta bir sinemada film izliyormuş hissini yaşatacak JBL Cinema SB160 kusursuz bir bass kalitesi sunmaktadır. Ayrıca hoparlöre telefonunuzu da bağlayabilirsiniz.


JBL Cinema SB160 2.1 Kanal 220 W Bluetooth Soundbar Kullanıcı Yorumları;

Ürünü mağazada denedim ve diğer markalar ile karşılaştırdım daha yüksek yüksek fiyatlarlı ürünlerden daha iyi ses ve bas kalitesi var. Sadece bas çok yüksek olduğu için onu düşürmenin bir yöntemini bulamadım tek sıkıntı o. Hasan K.

Müzik dinlemek ve Film izlemek daha keyifli hale geldi! Herkese tavsiye ederim. Anna Ö.


10. JBL BAR 5.1 510W 4K Ultra HD Soundbar ve True Wireless Speaker

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-009.jpg

Mediamarkt'ın indirimli ürünlerinde karşımıza tekrardan JBL'in bir hoparlörü çıkıyor. Az önceki hoparlörden daha profesyonel olan JBL BAR 5.1, çok yüksek bir ses kalitesi sunmaktadır. 13 Kg ağırlığa sahip olan modelde Bluetooth, HDMI ve USB girişi bulunmaktadır. Uzun ömürlü şarjı ile kesintisiz müzik keyfine erişebilirsiniz.


JBL BAR 5.1 510W 4K Ultra HD Soundbar ve True Wireless Speaker Kullanıcı Yorumları;

Mükemmel ses veriyor. Surround speaker ların pili 1-2 film izleyecek kadar gidiyor.Zaten üzerinde usb şarj yeri var. Zorda kalınırsa herhangi bir şarj aletine bağlanabilinir. Burçin Oral S.

Sinema ve müzik için çok ideal bir ürün herkese tavsiye ederim. Ahmet T.


11. SEAGATE STEA1000400 DSK EXT USB 3.0 2.5" 1TB Harici Disk

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-010.jpg

Seagate Stea1000400, İçerisine dilediğiniz dosyayı indirmenize olanak sağlayan 1000 GB boyutunda bir harddisktir. Taşınabilir olduğu için bir yerden bir yere götürebilirsiniz. Android, Mac ve Windows destekleyen cihazlara takabileceğiniz harici diskin 2.5 inçlik boyutu bulunmaktadır. 3.0 Usb teknolojisi ile dosya taşımalarını diğer harddisklere göre çok daha hızlı yapmaktadır.


SEAGATE STEA1000400 DSK EXT USB 3.0 2.5" 1TB Harici Disk Kullanıcı Yorumları;

Çok hızlı ve sessiz, 2 tb lik olanını kullanıyorum şimdi bunu da alıcam. Tavsiye ederim. Erkin İ.

Seagate harici diskleri genelde sorunsuz oluyor bundan da memnun kalacağıma eminim. Serkan S.


12. XIAOMI Mi Box S 4K Android TV Box Media Player

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-011.jpg

Sırada Xiaomi markasının akılsız televizyonlarını akıllı cihazlara dönüştüren bir ürünü var. Televizyonunuzda Netflix, Youtube, Prime Video gibi platformlara erişemiyorsanız Xiaomi Mi Box S 4K sayesinde hem bu platformlara erişebilir hem de 4K izleme keyfine ulaşabilirsiniz. 8 GB bellek kapasitesi ile hiçbir kasma sorunu yaşamayacaksınız.


XIAOMI Mi Box S 4K Android TV Box Media Player Kullanıcı Yorumları

Ürün gerçekten mükemmel, tam beklediğim gibi. Televizyon almaya karar verdiğimde çok araştırdım. Üst segment bir smart tv almıyorsanız orta ve alt segment smart tvler ihtiyacı karşılamıyor. Çok düşük bir fiyata bir akılsız tv ve bu cihazı aldım. Şuanda 1400 lira gibi bir fiyata en az 3000 liralık bir televizyon performansı elde edebiliyorum. Mustafa Cihan Ç.

Öyle yavaşlama, takılma vs olmuyor. uzun kullanım sonunda dahi böyle bir şey olmadı. Sesli kumanda çok başarılı. kumandanın çekim mesafesi de çok iyi. Eğer yavaş bağlantı vs sorunu yaşayan varsa modemin ayarlarını bir kurcalasın bence 2.4/5ghz desteği varsa zaten sıkıntı yok. Tarık İ.


13. JBL T460BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-012.jpg

JBL markasının en kaliteli kulak üstü kulaklıklarından birisi olan T460BT'de mikrofon dahi bulunmaktadır. Taktığınız anda kulaklarınızı kavrayarak sesi dışarıya vermez. Bluetooth özelliğiyle kablosuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.


JBL T460BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Kullanıcı Yorumları;

Efsane bir ürün baslar orta üst segment üsteki kafa bandı olmadığı için bazen acıtıyo ancak çok iyi ses kalitesi fiyat performans denebilir. Volkan A.

Ürün tek kelime ile harika sesi çok net ve dışarı vermiyor kılıfı olsaydı daha iyi olurdu korunurdu fiyatı da uygun eşim sağolsun onun hediyesi. Berhan Ç.


14. OPPO OBMC03 3W Bluetooth Taşınabilir Hoparlör

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-013.jpg

İos ve Android tabanlı telefonlara bağlanabilen Oppo'nun bluetooth taşınabilir hoparlörü birçok işlevde kullanılabilir. Yanınızda taşıyabileceğiniz hoparlörün üstünde saatte yazmaktadır. Şarjı uzun süreler gitmektedir. USB girişi ile şarj edebilirsiniz.


OPPO OBMC03 3W Bluetooth Taşınabilir Hoparlör Kullanıcı Yorumları;

Sesi çok net güzel ama ses bombası gibi aşırı sesleri çıkmıyor SD kart Flash bellek takılmıyor sadece Bluetooth bağlantısı ile çalışıyor Fiyatına göre sesin çok güzel ama donanım olarak eksik keşke Flash ile hafıza kartı da takılsaydı. Mehmet Emin Y.

Yoklukta iş görür onun dışında yaramaz. 10 m2 odada bile şöyle dolu dolu ses vermiyor. Açık havada baya tırt. Serhat A.


15. TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps Mini Kablosuz N USB Adaptör

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-014.jpg

Genişliği 39, yüksekliği 8, derinliği ise 18.35mm olan adaptör ile kablo sorunu yaşamadan bağlayabilirsiniz. Taktığı anda çalışan USB'li adaptörün 300 Mbps çekim gücü bulunmaktadır. 2 Yıl resmi garantisi de vardır. USB 2.0'da veya 3.0'da çalışabilmektedir. Ürün yüksek hızlı kablosuz wifi deneyimini arttırmak için tasarlanmıştır.


TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps Mini Kablosuz N USB Adaptör Kullanıcı Yorumları;

Tek kelimeyle mükemmel. Yorumları okuduğumda iyi çekmiyor işe yaramaz diyenler gördüm ama tam aksine mükkemmel şekilde çekiyor ve kopma donma yapmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Serkan G.

%100 bir performans aldım desem yalan olur. Arada kopmalar oluyor. Benim bilgisayardan da olabilir. O yüzden 4 yıldız verdim. M*** A***


16. HARMAN KARDON ONYX STUDIO 6 Kablosuz Hoparlör

mediamarkt-ekim-ayi-firsat-ve-indirimli-urunleri-015.jpg

Harman'ın şüphesiz en kaliteli kablosuz hoparlörü Kordon Onyx Studio 6 2940 gram ağırlığındadır. Altının düz olması sayesinde dilediğiniz yere koyabilirsiniz. Üst kısmında tutma yeri de bulunmaktadır. 3000 mAh batarya sayesinde uzun süreler şarjı gitmektedir.


HARMAN KARDON ONYX STUDIO 6 Kablosuz Hoparlör Kullanıcı Yorumları;

Masa üzerine sığdıramadığım için kitaplığın üzerinde yazıcının yanında kendisine bir yer ayarladım çok da şık durdu. Yalnız şarj işini bulamadım kullanma kılavuzunda arka kapağı açın diyor ama ben açamadım bu yüzden elektrikten ayıramıyorum. Cem T.

hayatımın şokunu yaşıyorum şu kadar aletten çıkan sese aklımı kaybetmek üzereyim , düşünmeyin alın , yok ses bombası yok bilmem ne falan bakmayın onlara olay bu alet, bunun 1 tık üstü zaten. Akcan A.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum