MEB'den Flaş Kredi Kartı Kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleşen merkezi sistem sınavlarına girecek adaylar, sınav ödemelerini kredi kartı ile internet üzerinden 7 gün 24 saat yatırabilecek.
MEB'den Flaş Kredi Kartı Kararı!

MEB uygulama öncesi ehliyet, açık lise ve ortaokul, görevde yükselme, elektronik ortam sınavları gibi merkezi sistem sınavlarının ücretleri "Online tahsilat sistemi" ile kamu bankaları aracılığıyla gerçekleşiyordu.

7 GÜN 24 SAAT ÖDEME İMKANI!

Edinilen bilgiye göre, MEB Bilgi İşlem Dairesi ve Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje ile sınavlara girecek adayların ödemelerini kredi kartları ile internet aracılığıyla 7 gün 24 saat içinde yatırabilme imkanı getirildi.

Adaylar sınav ücretinizi yatırmanız yeni sistemle çok kolay. Sevgili adaylar artık bankalara gitmeden ev, iş yeri veya mobil cihazlardan sınav ücretinizi yatırarak başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz. Sınav ücretinizi, "https://odeme.meb.gov.tr" adresinden kolaylıkla yatırabilirsiniz.

 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.