MEB Müsteşarı Açıkladı! TEOG’un Yerine...

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG'un kaldırılmasıyla ilgili olarak "Sınavsız model seçeneği değerlendiriliyor" dedi.
MEB Müsteşarı Açıkladı! TEOG’un Yerine...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TEOG kaldırılacak açıklaması sonrası yeni model tartışılmayı başlandı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin 24 TV'de  yeni modele ilişkin konuştu. Yeni modelle ilgili masada çok fazla seçenek olduğunu söyleyen Tekin, "Çalışma grubu oluşturuldu. Sınavsız model seçeneği değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TEOG Açıklaması... Detaylar İçin Tıklayınız

recep tayyip erdoğan teog

Hepsini çalışıyoruz arkadaşlarımızla. Neticesini sayın Bakanımız, Başbakanımız kamuoyu ile paylaşır. Sınavsız bir model olmalı. Sınavsız modelin alt yapısı oluşturulacak. 2013'den beri bizim masamızda sınavsız geçişle alakalı değişik alternatifler mevcut" dedi.

TEOG BU SENE YAPILACAK MI?

Öte yandan Tekin, kasım ayında TEOG'un yapılıp yapılmayacağının kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

ogrencigi

"Kasım'da TEOG'un yapılıp yapılmayacağını Sayın Başbakanımızın ve Milli eğitim Bakanımızın onayını aldıktan sonra açıklamak doğru olacaktır" diyen Yusuf Tekin, "Bizler bürokrat olarak hazırladığımız modeli cumhurbaşkanımızın sunarız ardından kamuoyu ile paylaşılır" dedi.Tekin TEOG ile ilgili çarşamba günü açıklama yapılacağını da dile getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.