Maymunlarla Yaşayan Kız Çocuğu Bulundu

Hindistan'da polisler tarafından maymunlarla yaşayan ve onlar gibi davranan 8 yaşında bir kız çocuğu bulundu.
Maymunlarla Yaşayan Kız Çocuğu Bulundu

Yerel basında çıkan haberlere göre, Uttar Pradeş eyaleti polisleri tarafından Katarniaghat Yaban Hayatı Koruma Alanı'nın Motipur bölgesinde beraber yaşadığı maymunlarla aynı davranışlarda bulunan 8 yaşındaki kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Maymunların yanında rahat davranan küçük kız, ilk olarak Komiser Yardımcısı Suresh Yadav tarafından fark edildi ve Yadav kendilerine yaklaştığında maymunlarla beraber kızın da çığlık attığı ifade edildi.  Kız çocuğunu kurtarmak için uzun uğraşlar veren emniyet yetkilileri, sonunda küçük kızı bölgedeki hastaneye kaldırdı.

maymunlarla yaşayan kız

İnsanları Görünce Korkuyor

Bildirilene göre, kız hastaneye getirildiğinde konuşamıyor, söylenenleri anlayamıyor, insanları görünce korkuyor, emekleyerek yürüyor ve sürekli şiddet davranışlar sergiliyordu. Küçük kızın tedaviye yavaş da olsa cevap verdiğini vurgulayan doktorlar, kızın ayakları üstünde yürümeyi öğrendiğini ancak doğrudan ağzıyla yemek yemeye devam ettiğini belirtti.

Kız çocuğunun bulunduğu bölgeye nasıl ve ne zaman geldiği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.