Max Payne 1 Hileleri | Ölümsüzlük, Silah ve Mermi Hilesi

Efsanevi seri Max Payne'in ilk oyunu Max Payne 1'de yapabileceğiniz tüm hileleri detaylıca araştırdık.
Max Payne 1 Hileleri | Ölümsüzlük, Silah ve Mermi Hilesi

Finlandiyali Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 3D Realms tarafından üretilen üçüncü şahıs nişancı oyunu Max Payne 1, 25 Temmuz 2001 yılında piyasaya sürülmüştür. Efsane Max Payne serisinin ilk oyunudur.

Microsoft Windows, Android, PlayStation 2, Xbox 360 gibi platformlarda oynanabilen oyun günümüzde hala daha oynanmaktadır. Çıktığı yıllarda ortalığı kasıp kavuran oyunda Max Payne karakterinin hayatı anlatılmaktadır.

Şiddetli, soğuk bir şehir gecesinde kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adam olan Max Payne, cinayetle suçlanmakta ve polisler, mafya tarafından takip edilmektedir. Gizli polis olan Max, sırtını duvara vermiş, kazanmayı umut edemeyeceği savaşa girmiş bir adamdır.

Haydutlar tarafından hunharca katledilen ailesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan Max Payne bir yandan da kendini temize çıkarmak için uğraşmaktadır. Hikayesiyle adeta sizi içerisine hapsedecek olan Max Payne oyununda bazı görevlerde işinize yarayacak hileleri araştırdık.

Max Payne 1 Hile Nasıl Yapılır?

Max Payne oyununda hile yapmak istiyorsanız ilk olarak hile konsolunu aktifleştirmeniz gerekir. Eğer masaüstünüzde oyunun kısayolu varsa ona sağ tıklayın ve dosya konumunu aç diyin. Daha sonrasında buradaki .exe dosyasına sağ tıklayın ve hedef satırına -developer komutunu yazın.

Tüm her şeyi yaptıktan sonra kaydedin ve çıkın. Oyuna giriş yaparak F12 tuşuna basın, cheat klasörüne erişin. Aşağıdaki hile kodlarından istediğinizi kullanarak hileli oyunun keyfini çıkartabilirsiniz.

Max Payne 1 Hileleri

Aşağıdaki hilelerin kodlarını sadece konsola yazmanız hileyi aktif hale getirmek için yeterli olacaktır. Karşılarında hile kodlarının ne anlama geldiği yazmaktadır.

Noclip: Hiçbir kısıtlamaya bağlı kalmadan duvarlardan geçin, tavanlara çıkın, uçun kaçın.

SetWounded State: Yaralanmış gibi dolaş.

jump"#": # yerine tam sayı değerleri girerek çok yüksek sıçrayışlar yapabilirsiniz.

Getallweapons: Oyundaki bütün silahları kullanmanızı sağlar.

GetSniper: Keskin nişancı tüfeği verir.

God: Hali hazırda çok yetenekli bir adam olan Max’i bu hile koduyla tamamen kurşun geçirmez bir hale sokabilirsiniz. Ölümsüzlük hilesidir.

Getinfiniteammo: Oyunda sınırsız cephane edinebilirsiniz.

GetMolotov: Sınırsız molotof edinebilirsiniz.

SetNormalState: Normal yürüyüşünüze kavuşabilirsiniz.. Daha önceden aktif ettiğiniz yaralı yürüme modunu kapatır.

GetGrenade: El bombasını envanterinize eklemek için bu hileyi kullanabilirsiniz.

GetPainkillers: Ağrı kesici için gerekli sağlık hilesi

getbullettime: Oyunun zirve noktası olan “bullet time” yani ağır çekimde isabetli atış yapmanızı sağlayan mekaniği süresiz hale getiren hile.

noclip_off: Noclip hilesini bu kod ile kapatabilirsiniz.

Showfps: Oyunu kaç FPS olarak oynadığınızı anlık olarak ekranda görebileceğiniz kod.

Mortal God: Modu denedikten sonra oyunun çok fazla kolaylaştığına karar verip normal oyununuza dönmek için bu kodu kullanıp bu modu kapatabilirsiniz.

GetBaseballbat: Kafa, kol ve bacak kırmayı sevenler için bir beyzbol sopası getiren hile kodu.

c_addhealth (100): God mod ile oynamak istemezseniz bu kod ile kendinize 100 birim sağlık basabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum