Matias Defederico Kimdir

Tam adı Matías Adrian Defederico olan, 23 Ağustos 1989’da Arjantin’in Buenos Aires kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Arjantin Milli Takımı’nda forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Matias Defederico Kimdir

Matias Defederico Biyografisi

Matias Defederico’nun Kulüp Kariyeri

Matias Defederico, futbol kariyerine ilk olarak Huracan’da başladı ve uzun süre burada mücadele verdikten sonra 2007 yılında as takıma yükseltildi. As takımda 2 sezon boyunca forma giydi ve 21 maça çıkıp 6 kez fileleri havalandırdı. Sezon sonunda Corinthans’a transfer olan tecrübeli futbolcu, 2 sezon burada forma giydi. Sonraki sezonlarda maç sayısını arttırması için İndependiente ve Huracan’a kiralık olarak gönderildi.

2013-2014 sezonun başında ise tekrardan eski takımı Huracan’a transfer oldu. Eski takımına döndükten sonra sadece bir sezon forma giyerken, burada 29 maça çıkıp 4 kez gol atma başarısı gösterdi.

matias defederico eskişehirspor

2014-2015 sezonunda Nueva Chicago’ya geçiş yapan Matias Defederico, 2015-2016 sezonu öncesinde ise yolunu Türkiye’ye çevirdi ve Eskişehirspor’a transfer oldu.

Matias Defederico’nun Milli Takım Kariyeri

Matias Defederico, milli formayı kariyerinde ilk kez 2009 yılında Arjantin Milli Takımı’nda giydi. Kariyeri boyunca a milli forma ile sadece 2 maça çıktı. Çıktığı iki maçta sadece 1 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.