Matematik Soruları Çözebilen Uygulama: Photomath

Matematikte büyük problemler yaşayanlar müjde! Artık sizi bu sorunlardan kurtaracak olan Photomath uygulaması yayınlandı. İşte uygulama ile ilgili detaylar...
Matematik Soruları Çözebilen Uygulama: Photomath

Akıllı cihazlarda her gün yeni bir uygulama yayınlanıyor. Birçok soruna çözüm olarak üretilen uygulamalar, öğrencilerin de matematik sorununa çare oluyor. Photomath isimli bu uygulama ile matematik sorularınızı kolayca cevaplayabileceksiniz.

iOS, Android ve Windows Phone platformlarında hizmete giren Photomath uygulamasında cep telefonunun arka kamerası kullanılıyor. Kameradaki karenin içerisine soruyu aldığınızda anında cevabı ekrana geliyor. İsteyen sorunun cevabını içeriğinden doğru öğrenebiliyor. İşte Photomath uygulaması ile matematiğin şu konuların sorularını çözebilirsiniz:

  • Temel Düzeydeki Denklem
  • Aritmetik 
  • Kesirler
  • Köklü Sayılar

Photomath uygulamasının bütün matematik problemlerini çözmesini şimdilik beklemek yanlış olur. İlerleyen zamanlarda uygulamanın konu sayılarının geliştirileceği belirtildi. Photomath uygulamasına tüm platformlar üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum