Master of None Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Netflix’in komedi drama dizilerinde biri olan Master of None hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte Master of None dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve film  hakkında tüm merak edilenler...
Master of None Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Master of None Dizi İncelemesi

Netflix'in en sevilen dizileri arasında yer alan Master of None, 2 sezonluk 20 bölümüyle izleyicilerden tam not almayı başarmış görünüyor. Hint asıllı Amerikalı oyuncu Aziz Ansari ve Alan Yang tarafından oluşturulan dizi,  komedi-drama türünde çekilen en iyi netflix dizileri arasında yer alıyor. 6 Kasım 2015 tarihinden Netflix'te yayın hayatına başlayan Master of None, oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yapan Ansari'nin romantik, profesyonel ve kişisel deneyimlerini konu ediyor. Yayınlanmasından kısa bir süre sonra sayısız ödüle layık görülen dizi, 2016'da en iyi senaryo ödülü ve 2018 yılında en iyi oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Sıra dışı hikayesiyle kadın ve erkek ilişkilerinin ön plana çıktığı dizi, ilginç mizah tarzıyla tüm izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Netflix'in ödül rekortmeni dizilerinden Master of None oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve dizi incelemesine yer verdik...


1. Komedi dizilerine yeni bir soluk getiren Master of None, 6 Kasım 2015 tarihinde Netflix'te yayınlanmıştır. Dizi yayınlanmasından kısa bir süre sonra En İyi Senaryo Ödülü, Altın Küre Müzikal veya Komedi Dizilerinden En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görülmüştür.

Master of None Dizi İncelemesi


2. Hint asıllı Amerikalı oyuncu Aziz Ansari'nin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Eric Wareheim, Lena Waithe, Kelvin Yu, Noel Wells, Noah Emmerich, Ravi Patel ve Alessandra Mastronardi rol almaktadır. Komedyen kimliğiyle tanınan ünlü oyuncu Aziz Ansari, Netflix'te yayınlanan Aziz Ansari: RIGHY NOW, Çaylak Soyguncular ve Zorlu Görev gibi yapımlarda başrol oynamıştı.

Master of None Dizi İncelemesi


3. Amerikan yapımı Master of None komedi dizisinin yönetmen koltuğunda Aziz Ansari, James Ponsoldt, Eric Wareheim, Lynn Shelton, Alan Yang ve Melina Matsoukas yer almaktadır. Aziz Ansari Master of None dizisinin hem başrol oyuncusu hemde yönetmenliğini üstlenmiştir.

Master of None Dizi İncelemesi


4. Master of None dizisinin konusu, oyunculuğa hızlı bir giriş yapan Dev Shah karakterinin hayata bakış açısını, fikirlerini ve günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlatmaktadır. Dizi temel olarak her bölümde farklı bir konuyu ele almaktadır.

Master of None Dizi İncelemesi


5. Master of None dizisinin temelinde Aziz Ansari'nin canlandırdığı Dev Shah karakteri bulunmaktadır. Hindistan asıllı olan Dev, doğuduğundan bu yana New York şehrinde yaşamaktadır. Dev tüm geçimini reklamlardan ve kalburüstü filmlerde aktörlük yaparak sağlamaktadır. 

Master of None Dizi İncelemesi


6. Dev oyunculuk kariyerine yaptığı hızlı bir girişle rengarenk bir dünyanın içine girmektedir. Kısa süre içerisinde birbirinden farklı arkadaşlıklar yakalayan Dev, hiç alışık olmadığı bir maceranın ortasında kalmaktadır.

Master of None Dizi İncelemesi


7. Hint asıllı Amerikalı oyuncu Aziz Ansari'nin hayata bakış açısını, fikirlerini ve kafa karışıklıklarını konu eden filmin temelinde kadın ve erkeklerin hayata bakış açılarına yer vermektedir. Dizi kadın ve erkeklerin flört oyunlarını en çıplak haliyle izleyiciye aktarmaktadır.

Master of None Dizi İncelemesi


Master of None İzleyici Yorumları

Aziz Ansari'nin hayata bakış açısını konu eden Master of None dizisi hakkında film sitelerinde, form sayfalarında ve sosyal medya platformlarında izleyiciler tarafından yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicilerin Master of None dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Master of None izleyici yorumları...

İzleyici 1

Her bölümü ayrı bir sevinçle izlediğim nadir dizilerden.Sanrım dünyadaki ‘hintli’ algısını değiştirmeyi amaçlamış bir yapıt.Amacında başarılı olmuş gibi.


İzleyici 2

30 dakikalık tatlış bir dizi. özellikle 2. bölümde değindiği noktalar çok hoştu. tam da dizide anlatıldığı gibi ebeveynlerimize pek vakit ayırmıyoruz galiba. sevelim onları.


İzleyici 3

Özellikle dev'in rachel ile olan ilişkisinin mükemmelliği sinir bozucu olsa da, güzel konulara hoş biçimde değinmesiyle kendini izlettiren dizi. Ananızın babanızın kıymetini bilmek, yaşlıları ziyaret etmek gibi konulara iyi el atıyor. cinsiyetçilik meselesine değindiği bölüm de başarılı.


İzleyici 4

Çıtır çerez keyifli bir dizi. ben izlerken gayet keyif alıyorum, ha öyle alışık olduğunuz tarzda bir komedi değil ama “uplifting” diye tabir edilen, izlerken gülümseten bir dizi.


İzleyici 5

Dialogları gayet orjinal ve izlenesi, ana karakterler gayet sempatik. bir deli saçma yönü de var, ama tadında bırakmışlar, diziyi ele geçirmiyor.


İzleyici 6

Olağanüstü bir başyapıt diyemem ama kötü hiç demem. Canınız sıkılıyorsa açın izleyin pişman olmazsınız. Bence gayet başarılı...


İzleyici 7

Dizinin sanki gerçekten yaşanan günlük minicik olayları tesadüfen kayıt altına almışlar gibi bir havası var. Bence harika bir yapım. Kesinlikle izlemeniz gerekiyor.


İzleyici 8

Bence Seinfeld tarzı güzel bir komedi daha geldi diyebilirim. Amerika'ya göç eden ikinci kuşağın yaşam tarzı ve hayata bakışını anlatıyor. Gerçek bir hikaye aslında kendi hayatını anlatıyor o yüzdende Seinfeld'e benzettim çok sıcak çok eğenceli bir dizi 8/ 10 bence.


İzleyici 9

Dizi aldığı imdb puanından ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Hele ki su karantina günlerinizde muhakak izlenmesi gereken Netflix dizileri arasında yer alıyor benim için.


İzleyici 10

Dizi baştan sona gerçek bir hayatın parçası gibi. Bence hepimizin ortak sorunlarını ve hayata bakış açısını konu ediyor. İzlemeden geçmeyin derim. Netflix'in en iyi dizileri arasında yer alıyor zaten...


Master of None Dizi Oyuncuları ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan, komedi dolu sahneleriyle izleyicileri hem güldüren hemde düşündüren ve 2015 yılından bu yanan izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenen Master of None dizisi başrol oyuncuları ve karakter analiz...

Aziz Ansari / Dev Shah

Master of None Dizi İncelemesi

Dizinin baş karekteri Dev Shah rolünü canlandıran Aziz Ansari, muhteşem oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not almayı başarmış görünüyor. Hint asıllı Amerikalı oyuncu 30 yaşında geçimini reklamlarda ve kalburüstü film yönetmenliğinden kazanmaktadır.


Eric Wareheim / Arnold Baumheiser

Master of None Dizi İncelemesi

Dizinin başrolünde yer alan Dec Shah karekterinin en yakın arkadaşını canlandıran Eric Wareheim, Master of None dizisinde Arnold Baumheiser karakterine hayat vermektedir. Arnold son derece saf kişiliğiyle ön plana çıkıyor.


Lena Waithe / Denise

Master of None Dizi İncelemesi

Dev Shah'ın hızla ilerleyen oyunculuk kariyerinde tanıştığı Denise karakteri, lezbiyen tiyatro eleştirmeniği rolünü canlandırmaktadır. Master of None dizisinde bu karatere hayat veren Lena Waithe, kadınlar hakkındaki ilginç söylemleriyle herkesin beğenisi topluyor.


Noel Wells / Rachel

Master of None Dizi İncelemesi

Master of none dizisinin baş karakteri Dev, uzun süreli bir ilişkiye başlamıştır. Dev'in bu ilişkisinde ki kız arkadaşı Rachel'dir. Keyfine düşkün arkadaş canlısı Rachel, güzel oyuncu Noel Wells tarafından canlandırılmaktadır. 

Önerilen İçerik: El Chapo Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum