Marvel's Spider-Man Remastered Hileleri | Ölümsüzlük, Kombo

Marvel's Spider-Man Remastered oyununun bilgisayar versiyonunda yapabileceğiniz hileleri yazımızda listeledik, nasıl yapabileceğinizi anlattık.
Marvel's Spider-Man Remastered Hileleri | Ölümsüzlük, Kombo

Marvel's Spider-Man ilk kez PlayStation 4’e 7 Eylül 2018 yılında çıkmıştır. Daha sonrasında Remastered sürümü gelmiş PlayStation 5 ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilir hale gelmiştir. Remastered sürümünde grafikler daha da iyileştirilmiş, karakterde ciddi değişikliklere gidilmiştir.

Narvek iş birliği ile Insomniac Games tarafından geliştirilen, Nixxes Software tarafından bilgisayara optimize edilen ve PC için oynanabilir hale gelen Marvel's Spider-Man Remastered oyunu, New York şehrindeki büyük suçlarla savaşan deneyimli Peter Parker’ın yaşadığı anlatmaktadır.

Peter Parker, New York şehrinin kaderini omuzlarında taşırken aynı zamanda karmakarışık kişisel hayatı ile kariyerini dengede tutmak için mücadele veriyor. Gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunu olarak bilinen Spider-Man oyununda açık dünyada binaların arasında ağ atarak ilerlemek bile muazzam bir his yaratıyor.

Biz sizler için Peter Parker’ın mücadelesine tanık ederken işinize yarayacak, düşmanları daha kolay alt etmenizi sağlayacak hileleri araştırdık. Şehrin dört bir yanına yerleştirilmiş çantaları bulmaya çalışarak vakit kaybetmenize neden olacak unsurları ortadan kaldırdık.

Marvel's Spider-Man Remastered Hile Nasıl Yapılır?

Marvel's Spider-Man Remastered oyununda hile yapmak istiyorsanız arama kısmına “Marvel's Spider-Man Remastered Hack” yazın. Daha sonrasında arama yapın ve en güncel sürümü indirin. Buradan sonra tek yapmanız gereken oyunun kurulu olduğu yere hile dosyasını atmak ve çalıştırmak.

Oyunun kurulu olduğu yeri bulmak için iki yöntem vardır. Birinci yöntem Steam’den indiren kullanıcılar içindir. Steam’i açın, Kütüphane’ye girin. Daha sonrasında Marvel's Spider-Man Remastered oyununu bulun ve sağ tıklayın. Özellikler bölümünden Yerel Dosyalar’a giriş yapın. Burada bulunan Göz At kutucuğuna tıklayarak oyunun kurulu olduğu yere erişin.

Steam üzerinden indirme yapmamış kullanıcılar ise masaüstündeki Marvel's Spider-Man Remastered kısayoluna sağ tıklayarak ve dosya konumunu aç diyerek oyunun kurulu olduğu yere erişebilir.

Hile programını buraya yapıştırın, açın ve oyuna girin. Oyuna girdiğinizde Home tuşuna basarak hileyi aktif hale getirin. Karşınıza çıkan menüden istediğiniz hileyi gerçekleştirin. İsteğe bağlı olarak kısayolları kullanabilirsiniz. Bu sayede hile menüsünü açmanıza gerek kalmaz.

En Popüler Marvel's Spider-Man Remastered Hileleri

  • Num 1: Ölümsüzlük
  • Num 0: Süper Hasar/Tek Vuruş Öldürme
  • Num 9: Maksimum Kombo
  • Num: Hasar Çarpanı
  • Num 5: Sonsuz Aygıt Cephanesi
  • Ctrl+Num 1: Gizlilik, Görünmezlik Modu
  • Ctrl+Num 3: XP Çarpanı
  • Ctrl+Num 4: Sonsuz Beceri Puanı
  • Alt+Num 6: Sırt Çantası Jetonlarını Düzenle

Marvel's Spider-Man Remastered Hileleri

Aşağıda bulunan kısayolları kullanarak Marvel's Spider-Man Remastered oyununda hile yapabilir, eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz. Aynı zamanda geçilmesi zor bazı görevleri kolayca geçebilir, düşmanları tek hamlede öldürebilirsiniz.

Num 0: Süper Hasar/Tek Vuruş Öldürme

Ctrl+Num 2: Sonsuz XP

Num 1: Ölümsüzlük Modu

Num 4: Sonsuz Odak

Ctrl+Num 4: Sonsuz Beceri Puanı

Alt+Num 3: Temel Belirteçleri Düzenle

Ctrl+Num 5: Kolay Tamamlanan Kıyaslama Görevleri

Ctrl+Num 1: Gizlilik, Görünmezlik Modu

Num +: Savunma Çarpanı

Alt+Num 5: Meydan Okuma Jetonlarını Düzenle

Ctrl+Num 6: Mücadele Zamanlayıcısını Dondur

Num 5: Sonsuz Aygıt Cephanesi

Num 3: Maksimum Sağlığı Düzenle

Num 7: Sonsuz Takım Güç Süresi

Alt+Num 6: Sırt Çantası Jetonlarını Düzenle

Num 2: Sonsuz Sağlık

Alt+Num 1: Araştırma Jetonlarını Düzenle

Num 9: Maksimum Kombo

Num 6: Suit Power Bekleme Süresi Kaldır

Alt+Num 2: Yer İşareti Belirteçlerini Düzenle

Alt+Num 4: Suç Jetonlarını Düzenle

Num 8: Sonsuz Tarama Süresi

Num: Hasar Çarpanı

Ctrl+Num 9: Oyun Hızını Ayarla

Ctrl+Num 3: XP Çarpanı

Ctrl+Num 7: Maksimum Mücadele Puanı

Ctrl+Num 8: Üretim Gereksinimlerini Yok say

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.