Marvel Filmi Avengers Endgame’nin Süper Kahramanları ve Kazandığı Paralar

Avengers: Endgame filminin gösterime girmesiyle birlikte insanların Marvel’a olan merakı artıyor. En büyük merak konularından birini ise oyuncuların kazandığı ücretler oluşturuyor. İşte Marvel’da en çok kazanan oyuncular.
Marvel Filmi Avengers Endgame’nin Süper Kahramanları ve Kazandığı Paralar

Gişe’de rekor kırması beklenen Avengers: Endgame uzun bir bekleyişin ardından vizyona girdi. Filmin ardından birçok kişinin aklında “Marvel oyuncuları kaç para kazanıyor?” soruları oluşmaya başladı. İşte Marvel dünyasının en çok kazananları…

Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

2018 yılında Marvel’da Black Panther olarak karşımıza çıkan karaktere Chadwick Boseman hayat vermişti. O dönem birçok kişi tarafından sevilen karakter büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu Chadwick Boseman ise bu filmden 2 milyon dolar kazandı.

Film: Black Panther(2018) - 2 Milyon Dolar


Brie Larson

Brie Larson

7 Mart 2019 yılında vizyona giren Captain Marvel filmi ile tanınan oyuncu Brie Larson ilk Marvel filminde rol almış oldu. İlk filmiyle bile herkesin gönlüne taht kurmayı başaran güzel oyuncu ilk film için 5 milyon dolarlık anlaşma yaptı.

Film: Captain Marvel(2019) - 5 milyon dolar


Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Herkesin aklına büyük çekici ile kazınan Thor karakterine senelerdir Chris Hemsworth hayat veriyor. 2011 yılından itibaren 3 filmde rol alan karakter, serinin olmadığı filmlerinde kendisi aratıyor. İlk olarak 2011 yılında Thor isimli filmde rol alan yakışıklı oyuncu, bu filmden 150 bin dolar kazandı. 2017 yılında İkinci filmi Thor: Ragnarok ile ününe ün katan Chris Hemsworth bu filmden 15 milyon dolar kazandı. 2018 yılında Avangers: Infinity War filminden de 15 milyon kazanan yakışıklı oyuncu en çok kazananlar arasında geçmeyi başardı.

Film: Avengers: Infinity War(2018) - 15 milyon dolar

Film: Thor: Ragnarok(2017) - 15 milyon dolar

Film: Thor(2011) - 150 bin dolar


Chris Evans

Chris Evans

Captain America ile bir anda hayatımıza giren Chris Evans hızlı ilerleyen oyuncuların balında geliyor. 37 yaşındaki aktör 2016 yılında vizyona giren Captain America: Civil War filminden 15 milyon dolar kazandı. 2018’de vizyona giren Infinity War filminden de 15 milyon dolar kazanan Chris Evans toplamda Marvel’dan 30 milyon dolar kazanmış oldu.

Film: Avengers: Infinity War (2018) – 15 Milyon Dolar

Film: Captain America: Civil War (2016) -15 Milyon Dolar


Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. namıdiğer Demir Adam, Marvel’ın en çok kazananı olarak göze çarpıyor. Vizyona giren Avangers: Endgame filminde de rol alan yakışıklı oyuncu 2012 yılında vizyona giren The Avangers filminden 50 milyon dolar kazanmayı başarmıştı. Demir Adam’ın ilk filmi ise 2008 yılında vizyona girdi ve Robert Downey Jr. o filmden 500 bin dolar kazandı.

Film: The Avengers (2012) – 50 Milyon Dolar

Film: Iron Man (2008) – 500 Bin Dolar

NeOldu.com / Sinema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.