Önümüzdeki Yıllara Damga Vuracak Yeni Marvel Dizileri | 2024

Birçok kişinin merakla beklediği yapımları bu içerikte bir ara getirdik. İşte, yeni dönemde izleyiciyle buluşacak 4. evre Marvel Dizileri…
Önümüzdeki Yıllara Damga Vuracak Yeni Marvel Dizileri | 2024

Marvel Evreni hayranlarının merakla beklediği 4. Evre Marvel Dizileri ve filmleri belli oldu. Daha önce yaptığımız içerikte Marvel Filmleri 4. Evre listesini yapmıştık. Bu içerikte ise Disney+'da yayınlanacak yeni Marvel dizilerini bir araya getirdik. İşte, Marvel evreninin yeni boyutunu oluşturacak olan en yeni Marvel Dizileri…

1. She Hulk: Attorney at Law

Marvel Dizileri
Hayatını bir avukat olarak geçiren Jennifer, ufak bir yolculuk sırasında meydana gelen kazada kuzeni Bruce Banner’ın kanını kazara elde eder. Banner’ın ikinci kişiliği olan Hulk’un süper güçlerini de elde eden Jennifer bu durumu başlarda kabullenmese de ilerleyen günlerde başına türlü türlü olaylar gelmeye başlar. Artık Jennifer süper gücünü bir sonraki seviyeye taşımak için zekasını, özgüvenini ve yeteneklerini kullanması gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJessica
Gao
OyuncularTatiana
Maslany
Ginger
Gonzaga
Malia
Arrayah

2. Ms. Marvel

Marvel Dizileri
Jersey’de büyümüş olan Amerikalı Müslüman genç Kamala’nın macerası sizlerle. Kamala, hırsı bir oyuncu ve istekli bir kurgu yazarıdır. Süper kahramanlara karşı sunmuş olduğu hayranlık Kamala’nın ailesi tarafından hoş karşılanmasa da aynı zamanda ev ve okul hayatında da uyum sağlama zorunluluğu çekmeye başlar. Kamala’nın hayatı ise günün birinde beklemediği bir şekilde kazandığı süper güçleri ile değişmeye başlar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBisha
K. Ali
OyuncularIman
Vellani
Matt
Lintz
Yasmeen
Fletcher

3. Moon Knight

Marvel Dizileri
Steven bilinç kaybı ve başka bir hayatın anıları ile boğuşan bir hediyelik eşya dükkanı çalışanıdır. Kendisinde dissosiyatif kimlik bozukluğu olduğunu keşfeden Steven’ın içinde paralı asker olan Marc da bulunmaktadır. İkili Ay Tanrısı olarak bilinen Khonsu’nun dünya üzerindeki temsilcisi olurken yeni düşmanları ortaya çıkar ve artık ikili beraber çalışmak zorunda kalırlar.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremy
Slater
OyuncularOscar
Isaac
Ethan
Hawke
May
Calamawy

4. Hawkeye

Marvel Dizileri
Katei babası Derek’e hayran olarak büyümüş olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilen Kate, annesini bir tatilde kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığını öğrenir ve artık babasına karşı bir saygı çerçevesini bulmamaya başlar. Kate ve Ant-Man’in kızı Young Avengers isimli bir gruba katıldığında ise özel güçlerini fark ederek bir savaşa katılır.

TürAksiyonMaceraPolisiye
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJonathan
Igla
OyuncularJeremy
Renner
Hailee
Steinfeld
Vera
Farmiga

5. What IF…?

Marvel Dizileri
Marvel sinematik evrenine hoş geldiniz. Önemli anlarda var olan hikayelerin alt yapısına inen bu dizide; hikayeler tamamen farklı olsaydı ve başka bir gerçeklikte nelerin var olabileceğini, kahramanların nasıl yaşama ihtimali olduğunu bu dizi ile izleyeceksiniz.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularJeffrey
Wright
Terri
Douglas
Matthew
Wood

6. Loki

Marvel Dizileri
Avengers: Endgame filminin son sahnelerinde Tesseract ile Loki ortadan kaybolur. Uzay ve zaman arasında bir yolculuğa çıkmış olsa da bu sefer de TVA adında bir birlik tarafından yakalanır. TVA Loki hakkında oldukça derin bilgilere sahiptir ve onunla anlaşma yapmaya karar verir. Lakin Loki’nin aklında her zamankinden olduğundan fazla çeşitli numaralar ve fikirler bulunmaktadır.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Waldron
OyuncularTom
Hiddleston
Owen
Wilson
Gugu
Mbatha-Raw

7. The Falcon and The Winder Soldier

Marvel Dizileri
Thanos’un yok ettiği insan nüfusunun geri gelmesinden sonra dünya kaosa dönmüştür. İnsanlar artık evlerinde bir yabancı gibi yaşarken, toprakların sınırları tekrardan belirlenmiş ve insanların herhangi bir denetimi olmadan ülkeden ülkeye geçmesine izin verilmiştir. Bundan kaynaklı olarak insanlığın çoğu kendisini mülteci olarak görmektedir. Sam ve Bucky’nin Captain America’nın kalkanı ile ne yapacakları konusunda bir karara varmaları gerekirken yeni düşmanları ortaya çıkmaya başlar.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMalcalm
Spellman
OyuncularAnthony
Mackie
Sebastian
Stan
Wyatt
Russell

8. WandaVision

Marvel Dizileri
Wanda’nın önce ailesini sonra kardeşini en son da aşkı olan Vision’u kaybetmesi üzerine büyük bir acı altına girmesi işleri komple değiştirmektedir. Vision ile yaşamaya planladıkları arsaya gittiğinde ise bu acı artık onun kalbinde bir dayanılmazlık haline gelip her şeyi değiştirmeye başalar. Güçlerini kullanmalarına gerek olmadan yaşayabilecekleri bir evren yaratan Wanda artık geçmişteki yaşadıkları sorunları geride bırakması gerekmektedir. Lakin yeni düşmanları her şeyi değiştirmeye başlar.

TürAksiyonKomediDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJac
Schaeffer
OyuncularElizabeth
Olsen
Paul
Bettany
Kathryn
Hahn

Önerilen İçerik: Marvel Filmleri 4. Evre - Vizyona Girmesi Kesinleşen Marvel Filmleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.