Marvel Avengers: Endgame Filminin Sonunu Söyleyen Adam Linç Edildi

Hong Kong’da meydana gelen olayda sinema çıkışı yeni seans için sıra beklenen salonda bağıra bağıra Avengers: Endgame filminin sonunu söyleyen kişi linç edildi.  
Marvel Avengers: Endgame Filminin Sonunu Söyleyen Adam Linç Edildi

Marvel’ın yeni filmi Avengers: Endgame filmini sinemada izledikten sonra yeni seansa gireceklerin salonunda filmin sonunu bağırarak söyleyen bir kişi linç edildi.

Sosyal medyada yayılan habere göre Hong Kong’da Marvel’ın yeni filmi Avangers: Endgame’i izleyen bir kişi filmden sonra yeni seansı bekleyenlerin salonuna gitti.

Burada bir süre geçiren adam bağıra bağıra filmi anlatmaya başladı. Spoiler veren adam ilk olarak susması için uyarıldı.

Uyarılara aldırış etmeyen söz konusu adam birkaç kez filmde olanları tekrar tekrar anlattı. Görevlilerin uyarılarını da dikkate almayan adam en sonunda salonda bekleyenlerin fiziki müdahalesine maruz kaldı.

Birçok kişi tarafından saldırıya uğrayan adam adeta linç edildi. Kanlar içerisinde kalan adam görevliler tarafından salondan çıkartılarak ambulans ile hastaneye götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan adamın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Marvel’in Yeni Filmi Avengers: Endgame İzlenme Rekorları Kırıyor!

Avengers: Endgame iddialı bir şekilde vizyona girmişti. Bu iddiasını ilk haftadan gösteren film daha şimdiden 1.2 milyar dolar hasılat elde etmeyi başardı. Bu sonuçlarla Marvel’ın yeni filmi izlenme ve kazanç rekoru kırdı.

NeOldu.com / Sinema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.