Avangers’ın Yeni Filmi Endgame Telefonlara Geliyor!

Vizyona giren Marvel’in Avangers: Endgame filmi telefon oyunlarına ilham oluyor. Gişe rekorları beklenen film Marvel Future Fight oyununa güncelleme ile gelecek. Bu güncelleme ile yeni kostümler ve içerikler kullanıcılara sunulacak.
Avangers’ın Yeni Filmi Endgame Telefonlara Geliyor!

Mobil oyun dünyasının en büyük süper kahraman oyunu Marvel Future Fight’a, yeni film Avangers: Endgame ilham oldu. Yeni gelecek olan güncelleme oynanış teması ile birlikte birçok yenilik gelecek.

Milyonlarca üyesi bulunan MARVEL Future Fight’a gelecek güncelleme ile oyuncular direkt olarak savaş alanına girebilecek. Avangers: Endgame’a ait arka planların bulunduğu üç yeni bölüm oyuna eklendi. Süper Kötü Adam Thanos, Kategori-3’e yükselerek merakla beklenen yeni bir Nihai Yeteneği de bu güncellemeyle birlikte ortaya çıkacak.

Yeni Kostümler de Güncellemeyle Geliyor

Gelecek olan güncellemeyle birlikte Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul, Hulk, Savaş Makinesi, Nebula, Rocket Raccoon, Ant-Man, Ronin ve Thanos karakterlerine yeni kostümler gelecek. Aynı zamanda oyuncular Marvel Studios’ Avengers: Endgame kostümleri de kazanabilecek.

NeOldu.com / Teknoloji

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.