Marlos Bonfim Kimdir

Marlos Bonfim, 7 Haziran 1988’de Brezilya’nın Sao Jose dos Pinhais kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Marlos Bonfim Kimdir

Marlos Bonfim Biyografisi

Marlos Bonfim’in Kulüp Kariyeri

Marlos Bonfim, futbol kariyerine ilk olarak genç yaşlarda ülkesinin takı olan Coritiba’da başladı. Uzun yıllar Coritiba’ın alt yapısında kendisini geliştirdi ve 2006 yılına kadar alt yapı kategorilerinde bulunan birçok klasmanda forma giydi. 2006 yılında as takıma çıkartılan tecrübeli futbolcu, 2009 yılına kadar takımı ile 110 maça çıkıp 8 gol attı.

Coritiba'da sergilediği oyun ile ülkesinin bir diğer güçlü ekibi olan Sao Paulo’nun dikkatini çekti ve transfer görüşmelerine başladı. Her iki tarafında şartları kabul etmesi üzerine bonservissiz şekilde transfer gerçekleşti. Takımı ile beraber sahaya çıktığı ilk sezondan itibaren maçlara ilk 11’de çıkmaya başladı.

marlos bonfim metalist kharkiv

2011-2012 sezonu öncesinde birçok takımdan teklif alan Bonfim, tercihini Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv’den yana kullandı ve 4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Burada takımı ile 71 maçta forma giyen Ukraynalı, 12 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

marlos bonfim shaktar donetsk

2014-2015 sezonuna gelindiğinde ise Ukrayna’nın bir başka takımı olan Shaktar Donetsk’e 8 Milyon Euro’ya satıldı. İlk sezonunda 35 maça çıkıp 4 gol attığı takımda Ukrayna Süper Kupası’nı kazandı. Marlos Bonfim, 2015-2016 sezonuna da Shaktar Donetsk ile giriş yaptı ve sezonun başında bir kez daha Ukrayna Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi.

Marlos Bonfim’in Başarıları

Coritiba

Brezilyalı B Ligi: 2007

Parana Devlet Lig: 2008

Shakhtar Donetsk

Ukrayna Süper Kupası: 2014

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.