Markalı Büfelerin Franchise Yatırım Şartları

Son günlerde markalı büfelerden şubeleşme atakları göze çarpıyor. Süper karlı büfelerin bayilik şartları.
Markalı Büfelerin Franchise Yatırım Şartları

Ürünlerinin kalitesini geniş kitlelere sunabilen büfeler, markalaşma yolunda ilerliyor. Yatırımcısına yüksek kazanç sunan  büfeler ve franchise yatırım şartları.

ATOM TOST

Atom tost, Büfe-Şirket birleşimine 2002 yılında girdi. Ürünlerinde kaliteyi yakalayarak hızla büyüdü ve 2005 yılında franchise vermeye başladı. Günümüzde 16 şubesi bulunmaktadır. Firmanın franchise bedeli 15 bin euro ve  cirodan yüzde 5 pay alınıyor. Yeni açılacak şubeler için AVM ya da şehir merkezlerinin işlek caddeleri tercih edilecek. Firmanın müşterilerinin belirlediği “kendi tostunu kendin yarat” konsepti ile dikkat çekiyor.

atom-tost.jpg

Telefon: 0216 495 78 30

E-posta: [email protected]

Web: atomtost.com


MARMARİS BÜFE

İstanbul en meşhur mekanlarından biri olan Marmaris Büfe, 1964’ten bu yana faaliyet gösteriyor. Türkiye genelinde 40 şubesi bulunmaktadır. İlk olarak faaliyet gösterdiği yer Taksim şubesidir. Firmanın franchise bedeli 250 bin TL dir. Açılacak şubelerin araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerler ya da  Avm'lerde şublerin açılması planlanıyor.

marmaris-bufe.JPG

Telefon: 0216 411 02 66

E-posta: [email protected]

Web: marmarisbufe.net


SUBWAY

Dünyanın en büyük mağazalar zinciri Subway’in, dünya genelinde 44 şubesi bulunmaktadır. ABD kaynaklı firmanın Türkiye’de 77 şubesi var. Firmanın franchise bedeli 7 bin 500 euro ve ciro üzerinden yüzde 8 pay alınmaktadır. İş yerlerinin bulunduğu merkezler veya taşıt trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde şubelerin açılması isteniyor.

subway.jpg

Telefon: 0212 236 74 87

Web: subway.com.tr


KRİSTAL BÜFE

Kristal Büfe, 1962 yılında İstanbul’un Taksim semtinde açılmış. Türkiye genelinde 6 şubesi bulunmaktadır. Yeni açılacak şubeler için mutlaka giriş katı olması gerekiyor. Yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu veya  alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu yerler tercih edilecek.

kristal.jpg

Telefon: 0216 339 54 18

E-posta: [email protected]

Web: kristalbufe.com.tr


DEMLİK BÜFE

Demlik, Türk damak zevkinin ön planda tutuğu lezzetleriyle ön plana çıkıyor. İlk şubesini Tahir Küçükel ve iki arkadaşı tarafından Bursa Korupark AVM'de açıldı. Firmanın Türkiye genelinde 30 şubesi var. Kafe Konsepti'nin franchise bedeli metrekare başına 2 bin TL dir.

demlik-bufe.jpg

Telefon: 0212 215 25 95

E-posta: [email protected]

Web: demlik.com.tr


ETİLER PARK

Etiler Park, ilk şubesini 1995 yılında İstanbul’da açtı. Firmanın günümüzde 9 şubesi bulunuyor. Etiler Park’ın franchise bedeli yeni açılacak şubenin yatırım tutarı, bölge ve iş yeri büyüklüğüne göre değişmektedir. Şubeler için insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler tercih ediliyor.

etiler-park-bufe.jpg

Telefon: 0212 441 62 20

E-posta: [email protected]

Web: etilerpark.com


BAMBİ

1974’ten bu yana faaliyet gösteren firmanın ilk şubesi İstanbul’un Taksim semtinde açıldı. Türkiye genelinde 22 şubesi vardır. Franchise giriş bedeli 30 bin euro. Yeni açılacak şubler için araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerler tercih edilecektir.

bambi-cafe.jpg

Telefon: 0212 252 87 13

Web: bambicafe.com.tr


BARIŞ BÜFE

1976’da ilk şubesini İstanbul Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakal’da açmış ve günümüzde şuan 4 şubesi bulunmaktadır. Klasik büfe konsepti ile fast food konseptini birleştirerek geleneksel lezzetleri müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. 

baris-bufe.jpg


KIZILKAYALAR

1970'li yıllarda Kızılkayalar Hamburger'in temelleri Taksim'de atılmıştır. Islak hamburgerin vazgeçilmez durağı olan mekan lezzetleri ile birçok insanı kendine çekiyor. Kızılkaya adını alan büfe daha sonra firma ismi olarak Kızılkayalar Hamburger olarak değiştirilmiştir.

kizilkayalar.jpg

Telefon: 0216 411 11 77

Web: kizilkayalar.com.tr

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.