Marisa Papen Ayasofya'da Soyundu!

Ayasofya'da çıplak pozlar veren Marisa Papen dünya gündemine oturdu. Ayasofya Camii'nde nasıl soyunduğu ise merak konusu!
Marisa Papen Ayasofya'da Soyundu!

Marisa Papen Bu Sefer Türkiye'de Soyundu!

Ünlü manken Marisa Papen Türkiye'ye gelmesinden bir kaç ay önce Mısır ve İsrail olmak üzere birden fazla ülkeye gidip çıplak fotoğraflar çektirdi. Nedenini bilemediğimiz bir şekilde Ayasofya'da çırılçıplak pozlar veren Marisa Papen dünya basınında yer almayı başardı. Ayasofya gibi kutsal bir yerde nasıl soyuncuğu ise merak konusu! 

marisa-papen--001.jpg


Marisa Papen Kimdir ?

Belçika'da dünyaya gelen Marisa Papen, kendisini özgür ruhlu ve hırçın kalpli biri olarak tanımlıyor. Çeşitli ülkelere gidip çıplak pozlar vererek gündem oluşturan Marisa Papen ünlü bir model. Genç model her insanın nerede olursa olsun kendisini doğal hissetmesi gerektiğini ve bu nedenle de içinden nasıl geçtiyse öyle davranması gerektiğini savunmakta. İnsanların kutsal bir yer olarak addettiği yerlerde yaptığı saygısızlıkların haddi hesabı yok! Marisa Papen sosyal medya hesaplarından kendisini anlatan şöyle bir metin yayınladı;

Adadaki yaşam tarzım
Aloha,

Her şeyden önce kişisel sayfama hoş geldin.

Benim adım Marisa Papen.

Özgür ruhlu, vahşi kalpli dışavurumcu.

İnsanlar doğanın bir parçası.

Temel olarak maskeleri yırtıp okyanusa atıldığım çıplak bir özgürlük formum.

Benim 'Ada'mın neyle ilgili olduğunu size gösterme yöntemim resimler dizimde ve video kliplerim...

Şimdilik Belçika'dayım, ama size 'Ada'ların yaşam tarzının ne kadar güzel olabileceğini göstermek için dünyanın dört bir yanında olacağım.
Yolculuğuma katılmaktan çekinmeyin :)

marisa-papen-kimdir.jpg


Marisa Papen'in Türkiye'deki Çıplak Resimleri;

Geçtiğimiz yıllarda Kudüs'e ve Mısır Piramitlerine gidip çıplak pozlar vererek fotoğraf çektiren Marsia Papen fazlasıyla tepki çekmişti. Marisa Papen'in bir sonraki durağı Türkiye oldu.

marisa-papen-ciplak-resimleri.jpg


Diğer ülkelerin turistik noktalarında çıplak pozlar veren Marisa Papen Türkiye'de çekildiği çıplak pozlarını sosyal medya hesaplarından yayınladı.

marisa-papen-ciplak-resimleri-003.jpg


Ayrıca Marisa Papen sosyal medya hesaplarından, “Türkiye’nin bana sunduklarından çok memnun kaldım. Yaptığımız fotoğraf çekimi için rüşvet vermiş olsam ve oldukça uğraşmış olsam da Türkiye Dünya’daki en muhteşem yerlerden biri. Yemekleri ve coğrafyası unutulmaz. Polisleri ve görevli kişileri haricinde insanları çok çekici. Bize yardım eden herkese teşekkür ederiz, siz kim olduğunuzu biliyorsunuz”

marisa-papen.jpg


Marisa Papen başta İstanbul olmak üzere Kapadokya ve Adıyaman'a da gittiğini açıkladı.

marisa-papen-kapadokya-001.jpg


Marisa Papne'in en çok tepki çeken görüntüleri ise Ayasofya'da çekilen çıplak fotoğraflarıydı.

marisa-papen-ayasofya.jpg

marisa-papen-ayasofya-002.jpg


Önerilen İçerik; Vücutlarıyla Ünlü Olan 10 Dünya Yıldızı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum