Malatya'da Nefes Kesen Rekor!

Levent Vadisi Doğa Sporları Festivali için düzenlenen etkinlikler kapsamında dünya slickline rekoru Malatya’da kırıldı. Samuel Volery, yerden 240 metre yükseklikteki ip üzerinde bin 210 metre yürüyerek Malatya’da rekora imza attı.
Malatya'da Nefes Kesen Rekor!

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları’nın organize ettiği Levent Vadisi Doğa Sporları Festivali, 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi’nde yapılacak. Akçadağ Belediyesi’nin finanse ettiği festivale dünyanın her yerinden gelen sporcular, Levent Vadisi’nin bir ucundan diğer ucuna çekilen bin 210 metre uzunluğundaki perlon ip üzerinden yürüdü.

malatya levent vadisi

İsviçreli dağcı 33 yaşındaki Samuel Volery, Levent Vadisi’nde, yerden 240 metre yükseklikte hemen hemen 1 saat 14 dakika boyunca bin 210 metre uzunluğundaki ip üzerinde yürüyerek dünya rekoru kırdı. Yamacın karşısına geçmesinin ardından sevincini arkadaşları ile kutlayan Volery, dünya rekoru kırdığı için büyük bir mutluluk yaşadı.

volery

Slickline ekibi içerisinde Türkiye’yi Can Şahin, Yasin Aral, Nuri Kayserilioğlu temsil etti. Yurt dışından ise Lena Reese, Paula Boumgarten, Nicholas Bahamonde, Andrii Hofman, Cara Urban, Kfir Amir ve Lukas İrmler temsilciydi.

Tüm spor meraklıları bu festivale davet edildi.

 

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.